300 TLye kadar kulaklık Önerisi

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valorantta kaliteli ses kasabileceğim ölü olmayan bir mikrofonu olan bir kulaklık önerisi bütçe başlıkta gözüküyor.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://ty.gl/lxuaz04 bu ürünü önerir misiniz çok iyi diyorlar ses kasma mevzuuna baya önem veriyorum bir hata edip 250 TL'ye günlük bir kulaklık almıştım ses kasma namına hiçbir şey yapamadım o kulaklıkla bunun yorumları iyi duruyor uzun vade adına çıkabilirim bu fiyata.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önerdiğiniz kulaklıkların hepsi stereo zaten sanırım doların zıplamasından ötürü hyperx satıcısı çakallığını konuşturup 500 e çıkarmış kulaklığın fiyatını. Stereoda ses kasma performansını nasıl alacağım, merakımdan soruyorum anlayışınız için teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şöyle ki sizin baktığınız üründe Stereo bir ürün. Sadece yazılım ile sanal 7.1 özelliği kazanıyor o kadar. Bunu sizde her üründe Windows üzerinden ücretsiz detaylı ayarları olmadan aktif edebilirsiniz. Ayrıca sürücü kalitesi ne kadar iyi olursa bir üründe 7.1 olmasa bile ses ayrımı o kadar iyi yapabilirsiniz. Örnek olarak Cougar Immersa Ti Stereo - 473 TL bu ürün stereo bir ürün ama sürücü kalitesi o kadar kaliteli ki ses ayrımında pek çok sanal 7.1 kulaklıktan daha iyi sonuçlar almanızı sağlar. Rampage R81 CHAMPION Bej 7.1 - 460 TL bu üründe Cougar Immersa Ti Stereo ürününe alternatif kaliteli bir üründür. İndirimde şuan burada. Normalde daha pahalı bir ürün.

Eğer 473 TL fazla derseniz yine kaliteli ses deneyimi sunan bu Cougar Phontum Essential Stereo - 398 TL ve ASUS TUF Gaming H3 - 420 TL bu ürünü önerebilirim size. Bu 2 üründe eş değer sayılırlar. NOT : ASUS üründe 7.1 yazıyor ama değil. 7.1 yazmasının sebebi Windows üzerinde size bahsettiğim her ürüne 7.1 efekti veren ayarı sanki kendisinde varmış gibi yazmaları. Tamamen aldatmaca yani Sanal 7.1 değil ürün.

Ben olsam ilk Cougar ürün yada Rampage ürünü alırdım ki büyük ihtimalle Cougar seçerdim. Diğer 2 ürün içinde büyük ihtimalle Cougar ürünü seçerdim.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cougarın pahalı ve ucuz ürünleri arasında 70 liraya değecek bir netlik sunduğunu düşünüyor musunuz ve cougarın kendi yazılımı var mı 7.1 için kullanabileceğimiz?

Ve tutulan bir ürün olarak medusaya bakış açınızı merak etmekteyim. Fikirlerinizi bekliyorum ucuza yüksek performans vaadi reklam mı yoksa gerçekten iyi mi merak konusu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet 70 TL değere değecek fark var. Zaten Ti versiyon indirimde normalde daha pahalı bir ürün. Ayrıca Ti takısı dediğim gibi Titanyum dan geliyor ve Ti olan modelin sürücü büyüklüğü 50mm diğer Cougar 40mm sürücüye sahip. Yani Ti versiyon daha iyi bir ürün. Ayrıca yazılımı yok 7.1 ürün değil Stereo bir ürün. Bu yüzden sadece anakart ses kartı yazılımınız ile ses müdahale edebilirsiniz. Birde Boom3D gibi 3. parti yazılımlar ile. Ayrıca eğer Stereo değilde 7.1 istiyorsanız size attığım Rampage R81 ürünü çok başarılıdır ki yazılımı var. Ayrıca indirimde fiyatı normalde 600 TL filan o ürün. Onu Cougar Ti yerine alabilirsiniz.

ertugrulsarikayaa' Alıntı:
Cougarın pahalı ve ucuz ürünleri arasında 70 liraya değecek bir netlik sunduğunu düşünüyor musunuz ve cougarın kendi yazılımı var mı 7.1 için kullanabileceğimiz?

Ve tutulan bir ürün olarak medusaya bakış açınızı merak etmekteyim. Fikirlerinizi bekliyorum ucuza yüksek performans vaadi reklam mı yoksa gerçekten iyi mi merak konusu.

Medusa önermem. F/P oranı yüksek bir ürün değildir. Çok tercih edilmesinin sebebi ucuz olması ki ucuz bir ürüne karşı bir beklentisi olmaz kullanıcının bu yüzden kulaklığı kullananlar beklentisiz sadece ürün olarak değerlendirme yapıyorlar.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://tr.aliexpress.com/item/4001118133892.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759c4c4dmXOABf Burada satılan ürün sanırım Rampage rm k60 drop plus ın marka basılmamış haliymiş kupon ve vergiyle beraber ortalama 220 liraya geliyor bu şekilde EKSA E900 Pro modelini alırsak. Sizce bu fiyata alınır mı bu ürün yani beklentiyi bir şekilde karşılar mı dorp plus ın yarı fiyatına geliyor çünkü. Siz ne dersiniz uğur bey?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri