3000-3500 Arası Kulaklık Önerisi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
3000-3500 arası yayın ve oyun için ses genel olarak ses kalitesi falan iyi olması lazım

bu linktekini düşünüyorum ama başka öneriniz varsa alabilirim
Virtuoso mikrofon olarak çok iyi ama rahat değil ve ses kalitesi çok iyi değil

Bence logitech g733 kulaklık+ razer seiren mini mikrofon yapabilirsiniz

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
3000-3500 arası yayın ve oyun için ses genel olarak ses kalitesi falan iyi olması lazım

bu linktekini düşünüyorum ama başka öneriniz varsa alabilirim
Mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi. Mikrofonu o fiyat bandinda cidden baya iyi ve ses kaliteside genel olarak cok guzel. G733 ile arasinda ses farki hissedilecek derece de var. Hangi akla hizmet ses kalitesi cok iyi degil diyebiliyorlar anlamis degilim onun üstüne bide g733 oneriliyor aralarinda ki ses farkini gercekte deneseniz bu kadar fark nasil olabilir dersiniz :).
G733 sadece rahatlik icin alinir konforlu kulaklik onun disinda diger ozellikleri rakiplerine kiyasla - kaliyor. Virtuoso pek rahat degil ama ben sorun yapmadim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi. Mikrofonu o fiyat bandinda cidden baya iyi ve ses kaliteside genel olarak cok guzel. G733 ile arasinda ses farki hissedilecek derece de var. Hangi akla hizmet ses kalitesi cok iyi degil diyebiliyorlar anlamis degilim onun üstüne bide g733 oneriliyor aralarinda ki ses farkini gercekte deneseniz bu kadar fark nasil olabilir dersiniz :)
Ya kardeşim sıkıntın ne senin? Millete karışma
+ Olarak kendi kulaklığın diye en iyisi değil şunu kabullen.
Oyunlarda adamın yerini iyi veremedikten sonra bu adam ne yapsın? Gerçi doğru sen görünüşe bakıyordun performans önemli değil.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ya kardeşim sıkıntın ne senin? Millete karışma
+ Olarak kendi kulaklığın diye en iyisi değil şunu kabullen.
Oyunlarda adamın yerini iyi veremedikten sonra bu adam ne yapsın? Gerçi doğru sen görünüşe bakıyordun performans önemli değil.
Vermis olduğun bilgi yanlış ve cahillik akiyor. Virtuoso gaming kulaklik diye geciyor. G733 ten oyunlarda daha iyi. Muzik video vs gundelik kullanimda daha iyi daha kaliteli ses veriyor. Yüksek ses olarak daha fazla mikrofon olarak daha iyi. Bunlari ben demiyorum hem kağıt uzerinde hem deneyip kiyaslamasini yapanlar diyor. Kulakligi 1 aydir kullaniyorum almadan önce de o kulakligi tavsiye ediyordum insanlara aldiktan sonra daha cok tavsiye ediyorum çünkü tecrubeyle konusuyorum.
Bir delille kırk alimi yendim,
Kırk delille bir cahili yenemedim :) her konusanda dogru konustuğunu saniyor

He extra olarak
'Oyunlarda adamın yerini iyi veremedikten sonra bu adam ne yapsın?' 3-4k degerinde olan bir kulakligin ve acip bakarsan o ozelliklere sahip bir kulakligin oyunda adamin tam yerini veremeyecegini dusunmekte cok extra bir cahillik

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Vermis olduğun bilgi yanlış ve cahillik akiyor. Virtuoso gaming kulaklik diye geciyor. G733 ten oyunlarda daha iyi. Muzik video vs gundelik kullanimda daha iyi daha kaliteli ses veriyor. Yüksek ses olarak daha fazla mikrofon olarak daha iyi. Bunlari ben demiyorum hem kağıt uzerinde hem deneyip kiyaslamasini yapanlar diyor. Kulakligi 1 aydir kullaniyorum almadan önce de o kulakligi tavsiye ediyordum insanlara aldiktan sonra daha cok tavsiye ediyorum çünkü tecrubeyle konusuyorum.
Bir delille kırk alimi yendim,
Kırk delille bir cahili yenemedim :) her konusanda dogru konustuğunu saniyor

He extra olarak
'Oyunlarda adamın yerini iyi veremedikten sonra bu adam ne yapsın?' 3-4k degerinde olan bir kulakligin ve acip bakarsan o ozelliklere sahip bir kulakligin oyunda adamin tam yerini veremeyecegini dusunmekte cok extra bir cahillik
Steelseries en iyi marka ahmet arkadaşım, lamzu kütüphane mousesi. Cahil diyen kişininde marka fanboyluğu yapması aşırı garip.
Sen ne zamandan beri ekipmanlardan anlıyorsunda bana cahil diyorsun? Sorunca en önemlisi görüntüydü kimse e sporcu değildi steelseries kaliteli desteği iyiydi diğerleri kalitesizdi.
Kendin çok bildiğini düşünerek kazık yemişsin :)

Son düzenleme:

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Steelseries en iyi marka ahmet arkadaşım, lamzu kütüphane mousesi. Cahil diyen kişininde marka fanboyluğu yapması aşırı garip.
Sen ne zamandan beri ekipmanlardan anlıyorsunda bana cahil diyorsun? Sorunca en önemlisi görüntüydü kimse e sporcu değildi steelseries kaliteli desteği iyiydi diğerleri kalitesizdi.
Kendin çok bildiğini düşünerek kazık yemişsin :)
Verecek cevap bulamayinca mouse konusunu acmanda belli ki yakmis :) . Yazdiklarimi gidip tekrar okuyabilirsin okudugunu anlamayan insanla tartısmak extra zor. Beyaz set ekipman yaptim ve aerox 3 cok hosuma gitti aldim. Gidipte ozellikleri aerox 3 lamzu dan iyi demedim (servisi kesinlikle daha iyi) guzel estetik dedim :) ozellik kiyaslamasi yapacak kadar beynim var ama bazilari kulakliklarin ozelliklerini kiyaslayamadan yorum yapip öneriyor :) kazik konusunda parasi olan aliyor :) konudan konuya atlamanda cok komik olmus. Keske herkeste okudugunu anlama kabiliyeti olsa

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Verecek cevap bulamayinca mouse konusunu acmanda belli ki yakmis :) . Yazdiklarimi gidip tekrar okuyabilirsin okudugunu anlamayan insanla tartısmak extra zor. Beyaz set ekipman yaptim ve aerox 3 cok hosuma gitti aldim. Gidipte ozellikleri aerox 3 lamzu dan iyi demedim (servisi kesinlikle daha iyi) guzel estetik dedim :) ozellik kiyaslamasi yapacak kadar beynim var ama bazilari kulakliklarin ozelliklerini kiyaslayamadan yorum yapip öneriyor :) kazik konusunda parasi olan aliyor :) konudan konuya atlamanda cok komik olmus. Keske herkeste okudugunu anlama kabiliyeti olsa
Konudan konuya atlamıyorum, özelliklerini zaten biliyorum burda iki saat senle tartışmayacağım sen buna artık ne dersen de
Hala steelseriesin müşteri hizmetlerini savunuyorsun :)
Millete laf atıp cahil demeden (ki sende baya cahilsin ben sana bir şey demiyorum üstüne cahil olma sebebimi anlamış değilim) ürünü öner. Çok boş yapıyorsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri