3000-3500TL MONİTÖR TAVSİYESİ

JohnTheFatOne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba 3000-3500TL arasında monitör bakıyorum. sistemim RTX3060 12400F hem hikayeli hem de rekabetçi oyunlar oynuyorum aynı zamanda youtube için içerik üretiyorum yani renk doğruluğu da iyi olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Geçtiğimiz günde bu tarz bir konu açılmıştı hocam bu fiyat bandında alınabilecek en iyi mönitör bu
SS IPS de içeriyor

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır. ( bu açıklama için Çağdaş hocama teşekkür ederim :) @Çağdaş Işık )

Bahsettiğim dün açılan konu:

KS

JohnTheFatOne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Geçtiğimiz günde bu tarz bir konu açılmıştı hocam bu fiyat bandında alınabilecek en iyi mönitör bu
SS IPS de içeriyor

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır. ( bu açıklama için Çağdaş hocama teşekkür ederim :) @Çağdaş Işık )

Hocam bu ürünü alacaktım fakat şu an sepete ekleyemiyorum. Sadece mağazalarda diyor sizde de aynı mı durum ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
SS IPS de içeriyor

SS IPS nedir ?

Tek sıkıntı sadece mağazada satılıyor. Alternatif olarak aşağıdaki ürünler de bakılabilir. Acer kalitesi hakkında fikrim yok.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Hocam bu ürünü alacaktım fakat şu an sepete ekleyemiyorum. Sadece mağazalarda diyor sizde de aynı mı durum ?
oraya dikkat etmemişim hocam haklısınız sepete eklenmiyormuş sanırım artık sadece mağazalarda satılıyor (önceden sitedende alınıyordu diye hatırlıyorum)

KS

JohnTheFatOne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
@Barann @Syqex hocam sizce beklemeli miyim yeniden web sitesine de açılır mı ? Dün alacaktım parayı ayarlayamadım bugün ayarlayabildim şimdi de sipariş edemiyorum :(

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Bu monitör şu aralar karşıma çok çıkmaya başladı çokta kötü bir mönitör değil fakat sizin yinede biraz araştırmanızda fayda var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
@Barann @Syqex hocam sizce beklemeli miyim yeniden web sitesine de açılır mı ? Dün alacaktım parayı ayarlayamadım bugün ayarlayabildim şimdi de sipariş edemiyorum :(
Bu monitörün stoğu bir ara gitmişti ama tekrar geldi. Şimdi sadece mağazaya geldi. Kesin söylemiş olmayayım ama bir daha hiç gelmeyebilir.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Tek sıkıntı sadece mağazada satılıyor. Alternatif olarak aşağıdaki ürünler de bakılabilir. Acer kalitesi hakkında fikrim yok.

Dell monitör oldukça dolu ben de almayı düşünüyorum, inç olarak 24 mü 27 mi ona karar veremedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri