Scyrox v8 alabilirsin klavye tamamiyle tercihine bagli kulaklik cloud 3Merhaba klavye mouse ve kulaklık yenilemesi yapacağım hepsi için ortalama 9-10k bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. elim ortalama 18 cm ve claw tutuşa sahibim
bende çok duyuyorum bu ismi alacağım gibi kulaklıkta da kablosuz öneri var mıdır klavyede wraith w75 düşündüm ama aslında kablosuz istiyorum klavyeyiScyrox v8 alabilirsin klavye tamamiyle tercihine bagli kulaklik cloud 3
hocam klavyeyi aldım mad68 tercih ettim çok hoşuma gitti kulaklık ve mouse için bütçe artışı yaptım 10 k olarak düşünüyorum kulaklığı kablosuz önerir misin mouse olarak da blazing sky duckbill düşünüyorum yada logitech g pro süperlight mi tercih etmeliyim elim biraz küçül ve claw tutuyorum scyrox v8 alıcaktm dediğin gibi almışken tam almak istiyorumScyrox v8 alabilirsin klavye tamamiyle tercihine bagli kulaklik cloud 3
www.n11.com
klavye mad68 he aldım mouse atk duckbill mor olanı aldım kulaklık kaldı hocam onuda 3.4 bandımda birşey düşünüyorum kablosuz olarakHocam mekanik ve kullanan biri olarak söylüyorum çok sağlam klavye, şu anda indirime de girmiş
![]()
MageGee SKY98 99 Tuş Kablosuz RGB Hot-Swap Gasket Siyah-Beyaz Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mouse
![]()
Attack Shark X3 Superlıght Kablosuz Oyuncu Mouse Paw3395 (Grıp Tape Hediyeli)
Attack Shark X3 Superlıght Kablosuz Oyuncu Mouse Paw3395 (Grıp Tape Hediyeli) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kulaklık olarak bu modeli kullanıyorum. baslar sağlamdır iyi ses kasarsın
GamePower Kyruse 7.1 Surround RGB Gaming Titreşimli Kulaklık Gri Fiyatları ve Özellikleri
GamePower Kyruse 7.1 Surround RGB Gaming Titreşimli Kulaklık Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Merhaba klavye mouse ve kulaklık yenilemesi yapacağım hepsi için ortalama 9-10k bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. elim ortalama 18 cm ve claw tutuşa sahibim