Öneri 3000-4000 TL Mouse Klavye Kulaklık Önerisi

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba klavye mouse ve kulaklık yenilemesi yapacağım hepsi için ortalama 9-10k bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. elim ortalama 18 cm ve claw tutuşa sahibim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba klavye mouse ve kulaklık yenilemesi yapacağım hepsi için ortalama 9-10k bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. elim ortalama 18 cm ve claw tutuşa sahibim
Scyrox v8 alabilirsin klavye tamamiyle tercihine bagli kulaklik cloud 3

KS

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
bende çok duyuyorum bu ismi alacağım gibi kulaklıkta da kablosuz öneri var mıdır klavyede wraith w75 düşündüm ama aslında kablosuz istiyorum klavyeyi

KS

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam klavyeyi aldım mad68 tercih ettim çok hoşuma gitti kulaklık ve mouse için bütçe artışı yaptım 10 k olarak düşünüyorum kulaklığı kablosuz önerir misin mouse olarak da blazing sky duckbill düşünüyorum yada logitech g pro süperlight mi tercih etmeliyim elim biraz küçül ve claw tutuyorum scyrox v8 alıcaktm dediğin gibi almışken tam almak istiyorum

Alex Mercher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam mekanik ve kullanan biri olarak söylüyorum çok sağlam klavye, şu anda indirime de girmiş

Mouse

Kulaklık olarak bu modeli kullanıyorum. baslar sağlamdır iyi ses kasarsın

KS

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam mekanik ve kullanan biri olarak söylüyorum çok sağlam klavye, şu anda indirime de girmiş

Mouse

Kulaklık olarak bu modeli kullanıyorum. baslar sağlamdır iyi ses kasarsın
klavye mad68 he aldım mouse atk duckbill mor olanı aldım kulaklık kaldı hocam onuda 3.4 bandımda birşey düşünüyorum kablosuz olarak

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri