Arkadaşlar 3000₺ bütçe var Ryzen 5800x soğutabilecek sıvı soğutma biliyor musunuz ya da güçlü kule tipi soğutucu var ise oda olur
Eyvallah hocam peki maksimum kaç derece gördüHocam ben imzamdaki sıvı soğutmayı kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim ses yok bilgisayarda resmen.
![]()
Asus Tuf Gaming LC 240 ARGB V2 240 mm Intel/AMD Sıvı Soğutucu (TUF-GAMING-LC-240-ARGB) Fiyatı
90RC00G1-M0UAY0 Asus Tuf Gaming LC 240 ARGB V2 240 mm Intel/AMD Sıvı Soğutucu (TUF-GAMING-LC-240-ARGB) Teknogenetik.com 'dawww.teknogenetik.com
Eyvallah hocam peki maksimum kaç derece gördü
Hem gta5 oyuncak hem yayın yapıcam gemde yatını kayda alıcam için işlemci %80 altında çalışmıcak ta ondan
Anladım hocam peki tuf 360 lığı yok dimiHocam senin kadar kullanır mıyım emin değilim ama 55 dereceyi geçmedi benim işlemci 2 oyun üst üste oynadığım anlarda bile öyle söyliyim.
Örneğin FM oynarken diğer yanda başka bir oyun açık rdr 2 falan takılıyorum rahatça 55-60 üstü hiç görmedim.
Peki bende 5800x işlemci var 360 lık Arctic mi almak gerekliHocam forumdakiler bilir SilverStone 240mm kullandım 5600x de sorun yaşadım ( su sesi ve titreşim sorunu yaşadım teknobiyotikten almıştım geri iade aldım ) daha sonra NZXT 240mm kullandım ondada RGB ışığında titreme ve sorun oldu ondanda iade aldım. Şuanda Arctic 240mm kullanıyorum %100 fan hızında bile neredeyse sıfır ses adamlar nokta atışı yapmış. FOREVER ARCTİC
Bütçe 3500 zorlarsam 4000 kadar çıkar dai7 12700KF yi yük altında güzel değerlerde tutabilmiş :
360mm için de bu test mevcut :
Kısacası alınır. Şahsi önerim bütçeniz el veriyorsa 360mm almanız yönünde.
Teşekkür ederim360mm Arctic 3250 TL : https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html
240mm için bu ürünü de tercih edebilirsiniz : https://www.akakce.com/islemci-sogu...240-black-sivi-sogutma-fiyati,1099685311.html
Hocam bunu sipariş verdim bütçeden biraz çıkarakRica ederim şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun görüntü olarak güzel bir ürünHocam bunu sipariş verdim bütçeden biraz çıkarak Ekli dosyayı görüntüle 10875
Tam zamanında almışım ürün kaldırıldı aldıktan 1 gün sonraHayırlı olsun görüntü olarak güzel bir ürün
Stok bitti muhtelemen. Orta seviyede tercih edilen bir ürün.Tam zamanında almışım ürün kaldırıldı aldıktan 1 gün sonra