Logitech G733 bu fiyata en konforlu kulaklik. Onun garantisini verebilirimHocam o kadar çıkamam çünkü klavye ve mouse da değişicem
Logitech G733 bu fiyata en konforlu kulaklik. Onun garantisini verebilirimHocam o kadar çıkamam çünkü klavye ve mouse da değişicem
zaten hem evde oyun oynarken hemde dışarda spor yaparken olsun yürüyüş olsun ya da araba yolculuklarına tam giden bir kulaklık o yüzden baya fiyat performans ürünü bence hiç düşünmeden alın derim pişman olmazsınız yaniBarracudayı tasarım olarakta beğendim antrenmanlarda güzel gider gibi![]()
virtuoso çok ağır bir kulaklıkBu fiyata en iyi sesi en guzel muzik hazzını corsair virtuoso veriyor. Ama 3.7k bi bakin derim icinize sinerse bütce cikarsa cok iyi kulakliklardan. Mikrofonu çok iyi rakipsiz denilebilir
Virtuoso oyunlar için gereksiz bencezaten hem evde oyun oynarken hemde dışarda spor yaparken olsun yürüyüş olsun ya da araba yolculuklarına tam giden bir kulaklık o yüzden baya fiyat performans ürünü bence hiç düşünmeden alın derim pişman olmazsınız yani
virtuoso çok ağır bir kulaklık
bence de hem razerin destek kısmı aşırı iyi ve garanti firması olarak da razer en iyisini seçmiş arena bilgisayar firmanın adıVirtuoso oyunlar için gereksiz bence
Garanti olarak turkiye de bütün firmalar icerisinde corsairdan iyisi parmakla sayilidir. Ürün de sorun olsun olmasin servise verince ya sıfır ürün ile degisim ya da para iadesi. Tamir falan yok direk sıfır ürün ile degisim yapiyorlar.bence de hem razerin destek kısmı aşırı iyi ve garanti firması olarak da razer en iyisini seçmiş arena bilgisayar firmanın adı
Katılıyorum bu konuda corsair çok iyiGaranti olarak turkiye de bütün firmalar icerisinde corsairdan iyisi parmakla sayilidir. Ürün de sorun olsun olmasin servise verince ya sıfır ürün ile degisim ya da para iadesi. Tamir falan yok direk sıfır ürün ile degisim yapiyorlar.
3200tlkanka corsair void rgb elite wireless almalısın kesinlikle
geçen sene bu zamanlar 1400 e almıstım ne biliyim ben o kadar uçtugunu3200tl
Memnun musungeçen sene bu zamanlar 1400 e almıstım ne biliyim ben o kadar uçtugunu![]()
fazlasıyla ekosistem yaparsan çok rahatlığı varMemnun musun
Hocam aceleniz yoksa bekleyin corsair void elite wireless fiyati düşer. 2100-2200tl di. 2 seneye yakin kullandim cok guzel kulaklikMemnun musun
Hocam fiyat zor düşer yaHocam aceleniz yoksa bekleyin corsair void elite wireless fiyati düşer. 2100-2200tl di. 2 seneye yakin kullandim cok guzel kulaklik
Normal de 2100-2200tl zaten piyasasi. Sinerji hep o fiyattan satiyordu. Suanki fiyat sisirme. %90 normal fiyatina satan satici cikarHocam fiyat zor düşer ya
corsairden o kadar emin değilim hem razer yabancı support baya ilgiliGaranti olarak turkiye de bütün firmalar icerisinde corsairdan iyisi parmakla sayilidir. Ürün de sorun olsun olmasin servise verince ya sıfır ürün ile degisim ya da para iadesi. Tamir falan yok direk sıfır ürün ile degisim yapiyorlar.
simdiden hayırlı olsunşimdiden teşekkürler <3
siyah olanı şu An çok pahalı. Beyaz olanı alınmalı alınacaksa şu ansimdiden hayırlı olsun
![]()
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
değmez abi bencesimdiden hayırlı olsun
![]()
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 4.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3k satılıyor hocam ve neden değmez diyorsunuz sebebi nedirdeğmez abi bence
çünkü o kulaklık bariz ben e sporcuyum diye bağırıyor he tabi performansı iyidir şüphem yok ama hem evde hem de dışarda kullanacaksanız barracuda daha mantıklı gibi3k satılıyor hocam ve neden değmez diyorsunuz sebebi nedir