3000 TL Oyuncu Koltuğu Önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Merhabalar. Sistemimi toplamaya başladım bayramdan sonra parçalarım yavaş yavaş gelecek. Son olarak oyuncu koltuğu almak istiyorum. Benim gönlümdeki koltuk linkteki gibidir. Linkteki koltuk sizce nasıldır ?
https://www.hawkchair.com/urun/fab-dream-oyuncu-koltugu
Siz 3.000 TL ye kadar hangi koltuğu önerirsiniz ? Boyum 1.73 kilom 90. Terletmeyen, malzeme kalitesi iyi, rahat bir koltuk istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar. @ugur.gozaydin @OceanLaB

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
1 : Aerocool ThunderX3 TC3JB - 3.052 TL - 150 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun!
2 : xDrive.com.tr adresinden xDrive Kasırga veya Fırtına modellerini öneririm. 120Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyunuz için uygun.
Seduna Hetzz Heaven Fab - 2.660 TL 120 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun!
4 : Razer Iskur X - 3.500 TL - 136 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun! FİYATI ARTMIŞ ama alınır!

Corsair T1 ve Cougar Armor Pro önerecektim fiyatları 4K üzerine çıkmış.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
1 : Aerocool ThunderX3 TC3JB - 3.052 TL - 150 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun!
2 : xDrive.com.tr adresinden xDrive Kasırga veya Fırtına modellerini öneririm. 120Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyunuz için uygun.
Seduna Hetzz Heaven Fab - 2.660 TL 120 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun!
4 : Razer Iskur X - 3.500 TL - 136 Kg ağırlığa kadar desteği var ve boyutları sizin boyunuz için uygun! FİYATI ARTMIŞ ama alınır!

Corsair T1 ve Cougar Armor Pro önerecektim fiyatları 4K üzerine çıkmış.
Peki terletir mi bu koltuklar malzeme kalitesi nasıldır ? Razer koltuk hoşuma gitti baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri