Öneri 3000 Tl'lik Kulaklık Önerisi Ve Kulaklıklar Hakkında Teknik Detay

Jackdawm41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 3000 TL bütçem var ve bu bütçede oyuncu kulaklık önerisinde bulunur musunuz? 8'den fazla kişilerin farklı farklı incelemelerini izlemiş olmama rağmen incelemelerde kıyaslamaya ve puanlamaya yer verilmiyor haliyle vereceğim paranın tam olarak "ağırlık, rahatlık, yazılım" dışında hangi avantaj doğrultusunda olacağını anlayamıyorum. Belki de başka bir ürünün başka bir modelini alsam daha iyi kaliteye erişebilecekken hemen hemen herkesin bir takım sebepler gereği kıyaslama yapmadan yorumlaması veya özellikle satın alıp da tekrar yorum yazamama gibi bir durumdan ötürü satın aldığı ürün hakkında yorum yazamayışı ürün hakkında şeffaf bir şekilde yorum ortaya koymuyor. Bir kulaklığı diğer kulaklıktan ayıran ses farkını, kalitesini ve kalitesizliğini oyun oynarken ve müzik dinlerken kıyaslama yapmadan ve kullanmadan teknik detaylarına bakarak nasıl anlayabiliriz? Son olarak bu kulaklıklar arasından hangisini tercih etmeliyim yada bir tercihiniz var mıdır? Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Kingston HyperX Cloud Alpha S

Cooler Master MH752

Epos H3 Kapalı Akustik Oyun Kulaklığı

Razer BlackShark V2
Razer BlackShark V2 PRO
Razer Kraken 7.1 V2

SteelSeries Arctis 5 2019 Edition
SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless
SteelSeries Arctis Prime
SteelSeries Arctis 1 Wireless (kablosuz)

Corsair HS80 RGB
Corsair Void Elite

Logitech G G733 7.1
Logitech G G432
Logitech G G435
Logitech G Pro X 7.1

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhabalar, 3000 TL bütçem var ve bu bütçede oyuncu kulaklık önerisinde bulunur musunuz? 8'den fazla kişilerin farklı farklı incelemelerini izlemiş olmama rağmen incelemelerde kıyaslamaya ve puanlamaya yer verilmiyor haliyle vereceğim paranın tam olarak "ağırlık, rahatlık, yazılım" dışında hangi avantaj doğrultusunda olacağını anlayamıyorum. Belki de başka bir ürünün başka bir modelini alsam daha iyi kaliteye erişebilecekken hemen hemen herkesin bir takım sebepler gereği kıyaslama yapmadan yorumlaması veya özellikle satın alıp da tekrar yorum yazamama gibi bir durumdan ötürü satın aldığı ürün hakkında yorum yazamayışı ürün hakkında şeffaf bir şekilde yorum ortaya koymuyor. Bir kulaklığı diğer kulaklıktan ayıran ses farkını, kalitesini ve kalitesizliğini oyun oynarken ve müzik dinlerken kıyaslama yapmadan ve kullanmadan teknik detaylarına bakarak nasıl anlayabiliriz? Son olarak bu kulaklıklar arasından hangisini tercih etmeliyim yada bir tercihiniz var mıdır? Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Cooler Master MH752

Razer BlackShark V2
Razer BlackShark V2 PRO
Razer Kraken 7.1 V2

SteelSeries Arctis Prime

Corsair HS80 RGB
Corsair Void Elite

Logitech G G733 7.1
Logitech G G432
Logitech G G435
Logitech G Pro X 7.1
Hocam yazdıklarım hariç hepsini eleyin

G733
G535
Blackshark v2 pro
Corsair hs80

Ayrıca rahatlık konusu felan demişsiniz fakat ses kalitesi önemli, en rahatı g733

Yine çok rahat olarak v2 pro var ve ses kalitesi daha iyi

Frekans aralığı yüksek olmalı
Sürücüsü ne kadar büyük o kadar iyi
Sürücü tipi
Hassasiyeti

KS

Jackdawm41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Gigabyte B550 DS3H anakartına sahibim ve ses kartımda Realtek ALC887 araştırmama göre ses kartım yetersiz olduğu için ses kartı da almam gerekmekte, önerdiğiniz kulaklıklarda ses kartı veriliyor mu yoksa ekstradan harcama yapmak zorunda kalacak mıyım? Birde ses kartı tavsiyesinde bulunur musun? Fiyat olarak Steel Series Arctis 5 2019 Edition 2400 TL ve bir kaç gün önce HyperX Cloud Alpha S 2500 TL'den satılıyordu. Bu fiyat aralığında bu ürünler için yorumda bulunur musun ve vermiş olduğun 4 kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim? Corsair HS 80 Akakçe sitesinde fiyatı düşecek gibi durmuyor o yüzden onu eliyorum. G535 modeli de zamlanmış ve indirime girmesini beklemem gerekmekte. Geriye BlackShark ile G733 kalıyor. 2'si de görünüş olarak güzele benziyor. 2'si arasından hangisini tercih etmeliyim?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam Gigabyte B550 DS3H anakartına sahibim ve ses kartımda Realtek ALC887 araştırmama göre ses kartım yetersiz olduğu için ses kartı da almam gerekmekte, önerdiğiniz kulaklıklarda ses kartı veriliyor mu yoksa ekstradan harcama yapmak zorunda kalacak mıyım? Birde ses kartı tavsiyesinde bulunur musun? Fiyat olarak Steel Series Arctis 5 2019 Edition 2400 TL ve bir kaç gün önce HyperX Cloud Alpha S 2500 TL'den satılıyordu. Bu fiyat aralığında bu ürünler için yorumda bulunur musun ve vermiş olduğun 4 kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim? Corsair HS 80 Akakçe sitesinde fiyatı düşecek gibi durmuyor o yüzden onu eliyorum. G535 modeli de zamlanmış ve indirime girmesini beklemem gerekmekte. Geriye BlackShark ile G733 kalıyor. 2'si de görünüş olarak güzele benziyor. 2'si arasından hangisini tercih etmeliyim?
Kablolu al kesinlikle blackshark v2 al ses kartı ile geliyor. Ama eq yapmazsan v2 kötü gelir forumda ayar paylaştı @Ritim Ustası onun ayarlarını yaparak canavara dönüştürebilirsiniz

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142

Cooler Master MH752

Razer BlackShark V2
Razer BlackShark V2 PRO
Razer Kraken 7.1 V2

SteelSeries Arctis Prime

Corsair HS80 RGB
Corsair Void Elite

Logitech G G733 7.1
Logitech G G432
Logitech G G435
Logitech G Pro X 7.1
Greewe in önerdiği mantıklı Razer blackshark v2 müzik te mükemmele ulaştım sayılır şuanda test ediyorum çeşitli çeşitli parçalarda sonra filme sonra oyunlara geçeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri