300tl bütçeye kulak içi kulaklık önerisi ve kz markası hakkında sorular

verbayer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yakın zamanda kullandığım kulaklığım aniden bozulduğu için kulaklık arıyorum. Tercihim kulak içi ve kablolu olması, bütçem ise 300 tl; önerilere açığım.

Bazı kaynaklarda gördüğüm KZ markası ilgimi çekti ve hoşuma giden bir kulaklık buldum. e-ticaret sitelerini gezerken kzturkiye.com diye bir siteye denk geldim. Oradaki fiyatlar aradığım model için genel olarak diğer sitelerden daha uygun, ama siteye güvenemedim. Buradan alışveriş yapmış olanlar varsa site güvenilir mi? Değilse bu markanın ürünlerine nereden bakmalıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 300tl bütçeye kulak içi kulaklık önerisi ve kz markası hakkında sorular

KZ Türkiye sitesi bilindik ve mağazasıda olan bir yerdir. Ancak markanın ürünleri hakkında bir fikrim ve bilgim yok.

Logıtech G G333 - 299 TL burada indirime girmiş. Kaçırmayın derim.

KS

verbayer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: 300tl bütçeye kulak içi kulaklık önerisi ve kz markası hakkında sorular

ugur.gozaydin' Alıntı:
KZ Türkiye sitesi bilindik ve mağazasıda olan bir yerdir. Ancak markanın ürünleri hakkında bir fikrim ve bilgim yok.

Logıtech G G333 - 299 TL burada indirime girmiş. Kaçırmayın derim.

Mağazası hakkında pek bir bilgi bulamadım, sanırsam sadece internet üzerinden satışları varmış. Ama site güvenilir ise sorun yok. Markanın ürünlerini çoğu kişi önerdiği için ben de bir göz gezdireyım dedim, muhtemelen oradan satın alırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 300tl bütçeye kulak içi kulaklık önerisi ve kz markası hakkında sorular

Siz bilirsiniz bir şey diyemem ama ben olsam bilmediğim bir marka yerine önerdiğim Logitech ürünü alırdım. O ürün özellikle indirimde rengi mor olduğundan az sattığı için. Normalde 800-1000 TL arasında bir ürün. Karar sizin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri