300TL Kulaklık Öneri (1Ağustos 2022)

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Merhaba Dostlar,

Aklımda bu kulaklık var iszce iyimi başka öneri varmı ?
İtopyadan sistem aldım kulaklık standı hediye geliyor takacak kulaklık yok :D

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Aklımda bu kulaklık var iszce iyimi başka öneri varmı ?
İtopyadan sistem aldım kulaklık standı hediye geliyor takacak kulaklık yok :D
Kendim James donkey 710 kullanıyorum 200 lira için mükemmel kulaklık ama şuan 300 oldu diye biliyorum. Alternatifi çoğaldı, Medusa da 300 lira için güzeldi 400 oldu piyasa sıkıntılı hocam. Bu markayı duymadım açıkçası incelemelerine baktınız mı?

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
James donkey 710 veya 711 var 310 lira fiyat bandında. 710 modeli 3yıldır kullanıyorum ve memnunum. Yavaş yavaş pedleri soyulmaya başladı ama 3yıl için normal bence. Kullandığım için tavsiye ederim, Baska önerileride dikkate alabilirsin tabi.

KS

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Kendim James donkey 710 kullanıyorum 200 lira için mükemmel kulaklık ama şuan 300 oldu diye biliyorum. Alternatifi çoğaldı, Medusa da 300 lira için güzeldi 400 oldu piyasa sıkıntılı hocam. Bu markayı duymadım açıkçası incelemelerine baktınız mı?
İncelemelerde fiyatına göre beğeniliyor ve bu markanın klavyesini kullanıyorum gayet iyi zaten gamegaraj satiyor önerilerinizede bakacağım .

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
İncelemelerde fiyatına göre beğeniliyor ve bu markanın klavyesini kullanıyorum gayet iyi zaten gamegaraj satiyor önerilerinizede bakacağım .
Bakın hocam James donkey aktif kullanıyorum aklınıza takılan her soruyu cevaplarım lakin dediğim gibi fiyatı artınca çekinir oldum tavsiye etmeye

KS

Yiğity

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Hocam ben biraz arastirip 710 ile h2016d arasında karar vereceğim sorum olursa size sorarım
Bakın hocam James donkey aktif kullanıyorum aklınıza takılan her soruyu cevaplarım lakin dediğim gibi fiyatı artınca çekinir oldum tavsiye etmeye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri