- Tepki
- 107
Arkadaşlar Olayım şu 3060ti için rakip 6700 xt var benim asıl olayım arkadaşlar meslek olarak tam olarak aslında meslek daha edinmedik ama ilerleyen zamanlarda ciddi derecede yüksek yüzeyli renderlar almam gerekicek sizden isteyim bu atıcağım 4 tane sistem arasından hangisini almam arkadaşlar
Bu sistemlerden 1 tanesini alma amacım 1. olarak Render Modelleme amaçlı yani iş için 2. olarakda oyun oynamak için oyunlar için rtx lerin daha önde olduğunu biliyorum DLSS yüzünden ama aralarında ciddi rakamlar oynuyor bu 4 link bugün içinde yaptığım araştırmalar sürecinde buldugum sistemler arkadaşlar kafam çok karıştı gerçekden
yani lafı fazla uzatmak istemiyorum aslında az öncede belirttiğim gibi önce işimde beni önde çıkartıcak olması lazım ve oyunlardada perfonmansını koruması lazım arkadaşlar şimdi sistemlerı buraya bırakıyorum söz sizde
www.incehesap.com
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
@Çağdaş Işık
Bu sistemlerden 1 tanesini alma amacım 1. olarak Render Modelleme amaçlı yani iş için 2. olarakda oyun oynamak için oyunlar için rtx lerin daha önde olduğunu biliyorum DLSS yüzünden ama aralarında ciddi rakamlar oynuyor bu 4 link bugün içinde yaptığım araştırmalar sürecinde buldugum sistemler arkadaşlar kafam çok karıştı gerçekden

Dynamic XT V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

MANTIS-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.

BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

HOLMES-ITACHI / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HOLMES-ITACHI sistem tavsiyesidir. üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

@Çağdaş Işık