Değişim yaparlar sorunsuz ürünle.Tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım iade alıyorlardır çok rahatsız oldum şu an.
Değişim yaparlar sorunsuz ürünle.Tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım iade alıyorlardır çok rahatsız oldum şu an.
Değişim yaparlar sorunsuz ürünle.
Kartta sorun yok derlerse ne yapmalıyım. Şu an boşta 39 derecede çalışıyor.Değişim yaparlar sorunsuz ürünle.
Boşta normal tekrar oyuna girip dener misin ?Kartta sorun yok derlerse ne yapmalıyım. Şu an boşta 39 derecede çalışıyor.
Boşta normal tekrar oyuna girip dener misin ?
hangi oyunda yüksek dereceye çıkıyor.
Umarım kartı alırlar ya da sistemi iade edebilirim içime hiç sinmedi. Ne tavsiye edersiniz.Sizin kartınızla ilgili yerli/yabancı hiçbir video/bilgi sıcaklıklar ile ilgili bulamadım sıcaklık değerleri ile ilgili. Resimdeki dual modeli 65-70 derece arasında çalışıyor referans alınabilir. Garantide sorun çıkmaz bence, kartın sıcaklıkları sıfır bir kart için normal değil.
Hocam MSI Afterburner ile değerlerine bakabilir misin ?Ekli dosyayı görüntüle 14254
Hocam DLSS kaliteye aldım diğer ayarlar ultra. Çözünürlük 1920 x 1080.
Hocam değerler orda da aynı yeterli mi bu kadar özelleştirme.Hocam MSI Afterburner ile değerlerine bakabilir misin ?
Yarın ekran kartının çok ısındığını belirterek arayın hocam aldığınız yeri değişim yaparlar muhtemelen.Hocam değerler orda da aynı yeterli mi bu kadar özelleştirme.
Tamam hocam sağ olun. Sıkıntı yaratmazlar umarım sorun yok vs. diyerek.Yarın ekran kartının çok ısındığını belirterek arayın hocam aldığınız yeri değişim yaparlar muhtemelen.