kesinlikle değmez o paraya 3070ti'lı sistem var, bu gamegaraj başlarda çok iyi bir firmaydı ancak uzun süredir hiç fiyat performans sistem çıkartmıyor ne yazık ki, kendini piyasa da Teknosa olarak konumlandırmaya çalışıyorlar sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 7583
Birleşen olarak neleri değiştirmeliyim ya da böyle iyi mi?
Monitör olarak ASUS 24 inç 165 Hz 0.5 ms almayı düşünüyorum
Toplama yapabilirsen çok memnun kalırım.hocam aynı fiyata daha kaliteli bileşenlerden pc topladım. toplamayı yapabilirim dersen link bırakayım.
Biraz üst bütçede rx6800 ve 3070/3070 ti varken 3060ti alınır mı pek bilemedim. İşlemciye soğutucu gerekiyor. O işlemci sogutucu stok haliyle çok iyi performans vermez. Monitorunuzun linkini benimle paylaşın yorumlayalim.Ekli dosyayı görüntüle 7583
Birleşen olarak neleri değiştirmeliyim ya da böyle iyi mi?
Monitör olarak ASUS 24 inç 165 Hz 0.5 ms almayı düşünüyorum
Fps oyunları için 5600x seçtim ekran kartının önemi yok 3060ti yeterli buluyorum. soğutucu olarak ne önerirsin ?Biraz üst bütçede rx6800 ve 3070/3070 ti varken 3060ti alınır mı pek bilemedim. İşlemciye soğutucu gerekiyor. O işlemci sogutucu stok haliyle çok iyi performans vermez. Monitorunuzun linkini benimle paylaşın yorumlayalim.
20k ya frekans tv gta 6 al geçEkli dosyayı görüntüle 7584
Soğutucu ile son fiyatı 20bin TL oldu alsam mı diye kararsız kaldım.
Hocam 12400f 5600x'e yakın bir işlemci hatta fps oyunları oynuyorum diyorsunuz birçok fps oyununda 12400f 5600xten daha fazla fps veriyor optimizasyondan kaynaklı youtubeden karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.Fps oyunları için 5600x seçtim ekran kartının önemi yok 3060ti yeterli buluyorum. soğutucu olarak ne önerirsin ?
Uygun fiyatli dersen Arctic Freezer 34 ürünü var hava soğutma olarak stabil tutar. Daha iyi performans ve oc kalitesi istiyorsan 240mm sıvı soğutma öneririz oda 2k civarını bulurFps oyunları için 5600x seçtim ekran kartının önemi yok 3060ti yeterli buluyorum. soğutucu olarak ne önerirsin ?