Haberim yok son zamanlarda ilgilenmiyorum. Kaliteli olacağını sanmıyorum.Zotac'tan memnundum hocam ya ısınmıyordu da 3060'da ne olduysa nazar değdi herhalde.Teşekkürler öneri için.
@IronMusk Gamebooster'ın çıkardığı 3060Tİ'ya noldu bilginiz var mı stoklarda yok.![]()
Bende sanmıyordum ki hocam zaten herhalde üretimi durdurdular.Haberim yok son zamanlarda ilgilenmiyorum. Kaliteli olacağını sanmıyorum.
3070 gecseniz daha iyi olur hocam bütceyi toplayıpMerhabalar şuan ki kartımı garantiye gönderdim markası Zotac Rtx 3060 Twin Edge en uygun sıfırı 7800TL garantiden büyük ihtimalle sıfır kapalı kutu gelecek onu 7000'e falan satıp 9600e Zotac Rtx 3060Tİ Twin Edge'ye geçsem nasıl olur? Aradaki performans farkı fazla fark eder mi? Değer mi o fiyata? Birde önerebileceğiniz başka alternatif model var mı? (Galax ve Gainward vb. markalar olmasın lütfen.)
Bence almayın vram sıkıntısı olabilir rtx 3060 12gb ama rtx 3060ti 8gb bence 3060 sağlam kart kalın 3060da15-20 FPS'lik bir fark var arada ama Tİ seriside ayrı birşey katıyor ya.![]()