- Tepki
- 0
3060ti 8gb olduğundan endişeliyim.Bu zamanda hala 8gb vram alınır mı şüphe duyuyorum.Hangisini almalıyım?
bende aynı şekilde kararsızım3060ti 8gb olduğundan endişeliyim.Bu zamanda hala 8gb vram alınır mı şüphe duyuyorum.Hangisini almalıyım?
bende 6700xt'ye yakınım ancak dün forumlarda yine amd ekran kartlarında sorun çıktığına dair konular gördüm aslında amd ekran kartlarına olan ön yargım yıkılmıştı ancak yine içime bir kurt düşürdü çok kararsızımvramden dolayı 6700xt
tamamen şans işi sıkıntı yaşayanda var yaşamayandabende 6700xt'ye yakınım ancak dün forumlarda yine amd ekran kartlarında sorun çıktığına dair konular gördüm aslında amd ekran kartlarına olan ön yargım yıkılmıştı ancak yine içime bir kurt düşürdü çok kararsızım
sabah akşam 6700xt3060ti 8gb olduğundan endişeliyim.Bu zamanda hala 8gb vram alınır mı şüphe duyuyorum.Hangisini almalıyım?
ben 3 aydır asus dual 6700xt kullanıyorum herhangi bir yazılım sorunu yaşamadım.bende 6700xt'ye yakınım ancak dün forumlarda yine amd ekran kartlarında sorun çıktığına dair konular gördüm aslında amd ekran kartlarına olan ön yargım yıkılmıştı ancak yine içime bir kurt düşürdü çok kararsızım