İyi günler arkadaşlar. Elimde bir 3060ti var onun çevresinde sistem toplayacağım. Böyle bir sistem topladım. Uygun mudur acaba? Bir de kasa içime sinmedi önerdiğiniz kasa var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
rampege kasa tavsiye etmem.corsair yada vento marka kasalara bir bak.İyi günler arkadaşlar. Elimde bir 3060ti var onun çevresinde sistem toplayacağım. Böyle bir sistem topladım. Uygun mudur acaba? Bir de kasa içime sinmedi önerdiğiniz kasa var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Tamam hocam bakarım, amazonda taksitte vade farkı olmuyor diye ordan almayı düşündüm. Anakart uygun mudur sizce model olarak, kasa modeli öneriniz var mıfiyatları akakçeden bakıp alın fark oluyor
Amazonu ne kadar sevsem de arada saçma fiyatlara çok ürün satıyor. Bir de kasa ve psu için daha güvenilir markalara yönelmenizi tavsiye ederim.İyi günler arkadaşlar. Elimde bir 3060ti var onun çevresinde sistem toplayacağım. Böyle bir sistem topladım. Uygun mudur acaba? Bir de kasa içime sinmedi önerdiğiniz kasa var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
rampege kasa tavsiye etmem.corsair yada vento marka kasalara bir bak.
Anakart modeli iyi midir sizceAmazonu ne kadar sevsem de arada saçma fiyatlara çok ürün satıyor. Bir de kasa ve psu için daha güvenilir markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Piyasayı takip etmiyorum fiyat performans olarak nasıl bilmiyorum fakat, genel olarak b550 modeller iyi. Zaten Asus da kötü marka değil.Anakart modeli iyi midir sizce
iyiAnakart modeli iyi midir sizce
pc le 4.0 destekli am4 soket çip bence okAnakart modeli iyi midir sizce