Yardım 3060Ti̇ Isinma Sorunu

KS

dabanca1818

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yok ya kızmadım . ama dedıgım gıbı kasanın seklı hava alması kasanın bulundugu yerler cok onemlı bunları bılmeden sadece farazı cozumler uretebılırz o anlam da demıstım
Ya şuan kasanın cam tarafı güneşe bakıyor gün boyu güneş vuruyor ama kasam mesh hava rahat girip çıkıyo sıvı soğutma taktım diye egzoz fanı 2 oldu hem arkadan hem yukardan atıyor daha iyi oldu ama hala ekran kartım ısınıyor çözemedim yada bu ekran kartımı böyle kronikmi acaba

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Ya şuan kasanın cam tarafı güneşe bakıyor gün boyu güneş vuruyor ama kasam mesh hava rahat girip çıkıyo sıvı soğutma taktım diye egzoz fanı 2 oldu hem arkadan hem yukardan atıyor daha iyi oldu ama hala ekran kartım ısınıyor çözemedim yada bu ekran kartımı böyle kronikmi acaba
ah dostum kendın cevap vermıssıjn zaten zaten o kartın sogutması cok ıyı degıl ustune bırde gunese bakyor dıyorsun :D

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Ekran görüntüsü 2025-07-17 021925.png
Ekran görüntüsü 2025-07-17 022121.png

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Geçici çözüm olarak fps değerlerini sabitleyebilirsiniz. hikayeli oyunlar için 60 vs.. sizin rahatsız etmeyecek şekilde. Derecelerde gözle görülür bir fark oldugunu göreceksiniz.

KS

dabanca1818

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Geçici çözüm olarak fps değerlerini sabitleyebilirsiniz. hikayeli oyunlar için 60 vs.. sizin rahatsız etmeyecek şekilde. Derecelerde gözle görülür bir fark oldugunu göreceksiniz.
Monitörüm 180 hz genelde oyunlarda 179 da sanitliyorum fps i birazdaha düşürüp 100 falan yapabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri