erkan kartınla alakalı yazdıgım metının yardımcı oldugunu dusunuyorum gerısı sana kalmıs durumdamReis şuanda bakamam ama konu ekran kartının ısınması işlemci değil genede yardımın için teşekkürler
erkan kartınla alakalı yazdıgım metının yardımcı oldugunu dusunuyorum gerısı sana kalmıs durumdamReis şuanda bakamam ama konu ekran kartının ısınması işlemci değil genede yardımın için teşekkürler
Maalesef yardımcı olmado ekran kartım 3 senelik değil 5-6 aylık bakımının geldiğini zannetmiyorum ortada yazılımsal garip bir durum varerkan kartınla alakalı yazdıgım metının yardımcı oldugunu dusunuyorum gerısı sana kalmıs durumdam
o zaman ekran kartın ın calısma ortamı etkı eder yaz ayındayızMaalesef yardımcı olmado ekran kartım 3 senelik değil 5-6 aylık bakımının geldiğini zannetmiyorum ortada yazılımsal garip bir durum var
Peki çok teşekkür ederim seni kızdırmak istemedim reis kusura bakmao zaman ekran kartın ın calısma ortamı etkı eder yaz ayındayız
yok ya kızmadım . ama dedıgım gıbı kasanın seklı hava alması kasanın bulundugu yerler cok onemlı bunları bılmeden sadece farazı cozumler uretebılırz o anlam da demıstımPeki çok teşekkür ederim seni kızdırmak istemedim reis kusura bakma
Ya şuan kasanın cam tarafı güneşe bakıyor gün boyu güneş vuruyor ama kasam mesh hava rahat girip çıkıyo sıvı soğutma taktım diye egzoz fanı 2 oldu hem arkadan hem yukardan atıyor daha iyi oldu ama hala ekran kartım ısınıyor çözemedim yada bu ekran kartımı böyle kronikmi acabayok ya kızmadım . ama dedıgım gıbı kasanın seklı hava alması kasanın bulundugu yerler cok onemlı bunları bılmeden sadece farazı cozumler uretebılırz o anlam da demıstım
ah dostum kendın cevap vermıssıjn zaten zaten o kartın sogutması cok ıyı degıl ustune bırde gunese bakyor dıyorsunYa şuan kasanın cam tarafı güneşe bakıyor gün boyu güneş vuruyor ama kasam mesh hava rahat girip çıkıyo sıvı soğutma taktım diye egzoz fanı 2 oldu hem arkadan hem yukardan atıyor daha iyi oldu ama hala ekran kartım ısınıyor çözemedim yada bu ekran kartımı böyle kronikmi acaba
bakayım test sonuclarını paylasırımişlemcin ile cinebench r23 de kac puan alıyorsun mıltıcore da
Ama sabit 80 de 85 de bazende 90 da çalışsa sıkıntı olmaz demiah dostum kendın cevap vermıssıjn zaten zaten o kartın sogutması cok ıyı degıl ustune bırde gunese bakyor dıyorsun![]()
Monitörüm 180 hz genelde oyunlarda 179 da sanitliyorum fps i birazdaha düşürüp 100 falan yapabilirimGeçici çözüm olarak fps değerlerini sabitleyebilirsiniz. hikayeli oyunlar için 60 vs.. sizin rahatsız etmeyecek şekilde. Derecelerde gözle görülür bir fark oldugunu göreceksiniz.
Hikayeli oyunlar için 60 fps kitleyebilirsiniz.Monitörüm 180 hz genelde oyunlarda 179 da sanitliyorum fps i birazdaha düşürüp 100 falan yapabilirim
Assetto corsa dışı oyunum yok birde gta 5Hikayeli oyunlar için 60 fps kitleyebilirsiniz.