Soru 3060Ti Mı 3070 Mi RX 6800 Mü ?

KS

Ardoxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Rica edeirm hayırlı olsun. Hangi modeli alacaksın bu arada
gigabyte nin düz versiyonunu alacağım eagle falan değil sogutması vs daha iyimiş duyduguma göre yurt dışından geleceği için yaklaşık 12 bin e geliyor trdeki en uygun 3070 gigabytenin eagle versiyonu onun da sogutmasını pek beğenmediğim için yurt dışından kuzenim geliyo o getiricek

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
gigabyte nin düz versiyonunu alacağım eagle falan değil sogutması vs daha iyimiş duyduguma göre yurt dışından geleceği için yaklaşık 12 bin e geliyor trdeki en uygun 3070 gigabytenin eagle versiyonu onun da sogutmasını pek beğenmediğim için yurt dışından kuzenim geliyo o getiricek

Gamıng OC iyidir soğutma olarak ICHILL ile denk seviyelerde

Yurt dışında gelince garanti işi sıkıntı ama bilgin olsun

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Yurtdışından alma sansin varsa ve garantiyi sorun etmiyosan halledebilirim diosan bence üst düzey kart al işlemciyi burdan guncellersin müsait zamanda bir süre dar boğaz yersin ama güncel kartın olur hemde fiyat açısından uyguna gelir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
o kadar butcem yok ya

anlık bi karar ile 3060ti aldım 1080p de fps farkına baktım ve 6-7 fps nin 3-4k kadar fazla bi para hakketiğini düşünmüyorum 2k monitor de almayacağım için 6-7 fps için de 3-4k vermek istemediğim için bu modeli seçtim yaklaşık 7k ya geldi

ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama umarım pişman olmam
size tercihiniz . kötü yapmısınız

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
o kadar butcem yok ya

anlık bi karar ile 3060ti aldım 1080p de fps farkına baktım ve 6-7 fps nin 3-4k kadar fazla bi para hakketiğini düşünmüyorum 2k monitor de almayacağım için 6-7 fps için de 3-4k vermek istemediğim için bu modeli seçtim yaklaşık 7k ya geldi

ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama umarım pişman olmam
Bence ventus alma soğutması pek iyi değil

KS

Ardoxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
güncelliyorum ilk attğım 3070 gigabyte olan geldi elime almışken iyisini alalım demiş yapıcak birşey yok :D

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri