3060Ti Sistem Hk.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bugün 14 kya 3060ti sistemi alamamıştım. Artık kampanyalı sistemlerden alamayacağımı anladığım için karta biraz abanmak istiyorum. Sizce bu sistem alınırmı? Görüşlerinizi bekliyorum.

İlerisi için anakart UPG iyi olur.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sistem güzel alınabilir. Anakart upgrade yapmaya bence gerek yok. AM5 sokete geçti zaten Amd. Hayırlı olsun.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Al geç hocam. Laptop alacaktım zam gelmiş çok kötü alım gücü var.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Sistem güzel alınabilir. Anakart upgrade yapmaya bence gerek yok. AM5 sokete geçti zaten Amd. Hayırlı olsun.
Bu sistemdede ryzen 5600 yapınca 17100e denk geliyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bu sistemdede ryzen 5600 yapınca 17100e denk geliyor.
Blade daha doğru olur diye düşünüyorum.

rztmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Dün aynı Blade kasanın i5 işlemcilisini aldım teslimat bekliyorum. Ekstra olarak SSD 1 TB cıkardım 18300 mü ne tuttu. Bu ekran kartıyla zaten alternatif sistem yok. En azından ekran kartı bilindik marka.

M444

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Malum sistem stok 40saniue sürmeden bittiği için bende arayislardayim

M444

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
6700xt ve 3060ti arasında çok gidip geliyorum 😐

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
6700xt ve 3060ti arasında çok gidip geliyorum 😐
AMD kullanan wattman hatalarından yaka silkmiş durumda. Nvidia stabilitesi diye birşey var der PCH o yüzden 3060ti al geç. Yanınada 27 inç curved 2k monitör aldım MSI'nın toplam 22.500e geldi. @OceanLaB Taner hoca Kasım bitmeden sistem gelir dedi fakat ses seda çıkmadı. O yüzden aldım. Sistem alacak arkadaşların rabbim gönlüne göre versin. Ben bütçeyi fazla aştım karta abandık bakalım. Hayırlısı olsun artık hakkımda. Merak edenler varsada bu sistemi aldım anakart biraz giriş gibi ama ileride upgrade ederim belki.

Son düzenleme:

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
AMD kullanan wattman hatalarından yaka silkmiş durumda. Nvidia stabilitesi diye birşey var der PCH o yüzden 3060ti al geç. Yanınada 27 inç curved 2k monitör aldım MSI'nın toplam 22.500e geldi. @OceanLaB Taner hoca Kasım bitmeden sistem gelir dedi fakat ses seda çıkmadı. O yüzden aldım. Sistem alacak arkadaşların rabbim gönlüne göre versin. Ben bütçeyi fazla aştım karta abandık bakalım. Hayırlısı olsun artık hakkımda. Merak edenler varsada bu sistemi aldım anakart biraz giriş gibi ama ileride upgrade ederim belki.

Reis senin mesajlarını sürekli görüyordum bayadır 3060 sistem bekliyorsun. DA forum da bir arkadaş ilana 14.750 ' ye girmiş. Düşünürsen sana kalmış yine kendin bilirsin ama alamadığını görünce üzüldüm sana sürekli stok yenileniyordu keşke biraz daha uğraşsaydın buçukta alan bile var nasip değilmiş diyelim al satçılar fazla beğenmese de yine 3 kuruş kar yapıcam diye almışlar. Ben ilanda en uygun yazdığım fiyatı gördün. Allah gönlüne göre versin hayırlı olsun sıkma canını.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Reis senin mesajlarını sürekli görüyordum bayadır 3060 sistem bekliyorsun. DA forum da bir arkadaş ilana 14.750 ' ye girmiş. Düşünürsen sana kalmış yine kendin bilirsin ama alamadığını görünce üzüldüm sana sürekli stok yenileniyordu keşke biraz daha uğraşsaydın buçukta alan bile var nasip değilmiş diyelim al satçılar fazla beğenmese de yine 3 kuruş kar yapıcam diye almışlar. Ben ilanda en uygun yazdığım fiyatı gördün. Allah gönlüne göre versin hayırlı olsun sıkma canını.
Aldım kardeşim artık yaklaşık 3 aydır bekliyordum Taner hocadan ses seda çıkmayınca bütçeyi zorlayarak bunu aldım geçtim. Teşekkürler bilgi için eksik olma varol :)

Gonzales

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aldım kardeşim artık yaklaşık 3 aydır bekliyordum Taner hocadan ses seda çıkmayınca bunu aldım geçtim. Teşekkürler bilgi için.

Bende bekliyorum da pişman olacağım gibime geliyor.

Potatoe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Aldım kardeşim artık yaklaşık 3 aydır bekliyordum Taner hocadan ses seda çıkmayınca bütçeyi zorlayarak bunu aldım geçtim. Teşekkürler bilgi için eksik olma varol :)
Valla hocam bende sürekli görüyordum 3060lı sistem için hem kendisi için hemde diğerleri için çabalayan birini görmedim paragraf bile beni üzdü desem yeridir. Sisteminizi güle güle kullanın alınan alınmıştır artık. Pch sistemler hakkında açıklama yapmak istemedi ama siz hep öneride bulundunuz foruma özel stok falan diye bir şekilde çok istediniz. Gerçekten tebrik ederim bu konuda sizi.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Bende bekliyorum da pişman olacağım gibime geliyor.
3 ayın sonunda umudu kestiğim için aldım ben artık. Çünkü iyice hevesim kaçmaya başlamıştı.

Valla hocam bende sürekli görüyordum 3060lı sistem için hem kendisi için hemde diğerleri için çabalayan birini görmedim paragraf bile beni üzdü desem yeridir. Sisteminizi güle güle kullanın alınan alınmıştır artık. Pch sistemler hakkında açıklama yapmak istemedi ama siz hep öneride bulundunuz foruma özel stok falan diye bir şekilde çok istediniz. Gerçekten tebrik ederim bu konuda sizi.
Sağolun hocam sistem satın alsamda diğer arkadaşlar için çabalamaya devam ederim siz merak etmeyin. Bu rakamlar beni zorlayacak ama olsun. Değerli yorumunuz için yeniden çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bende aynı sistemin intel işlemcili olanını alacağım bi kaç güne. Sistem bekleye bekleye herşeyin fiyatı artmaya başladı. O yüzden beklemeyi bıraktım bende senin gibi.

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan.Bende aynı fikirdeyim. İndirim felan hikaye zaten. Yılbaşından sonra zam üstüne zam gelecek o yüzden almak en doğrusu.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
3 ayın sonunda umudu kestiğim için aldım ben artık. Çünkü iyice hevesim kaçmaya başlamıştı.

Sağolun hocam sistem satın alsamda diğer arkadaşlar için çabalamaya devam ederim siz merak etmeyin. Bu rakamlar beni zorlayacak ama olsun. Değerli yorumunuz için yeniden çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.
Hayırlısı uğurlu olsun hocam.Bu forumdaki hepimiz senin kaç aydır beklediğini aradığını stoklardan alamadığını gördük adına üzüldüm sağlık olsun ne diyelim hakkımızda hayırlısı.İmza da şekil olmuş:D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri