Hayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız. Sonuçları bekliyorum.Şuan aldım eve gidiyorum incelediğim kadarıyla sıfır gibi tozlanma çizilme yok.
Evde testleri yapınca güncellerim yazıyı.
Hayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız. Sonuçları bekliyorum.Şuan aldım eve gidiyorum incelediğim kadarıyla sıfır gibi tozlanma çizilme yok.
Evde testleri yapınca güncellerim yazıyı.
Teşekkür ederimHayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız. Sonuçları bekliyorum.
Bunu takamadım ama çalıştı ekran kartıHayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız. Sonuçları bekliyorum.
30dk Battlefield 1 oynadım ortalama 70-71 derece verdi,Max 73 gördüm sıcaklığı.Hayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde kullanırsınız. Sonuçları bekliyorum.
Garanti etiketi üzerinde ise veya içi açılmadıysa gayet güzel duruyor değerler.30dk Battlefield 1 oynadım ortalama 70-71 derece verdi,Max 73 gördüm sıcaklığı.
Evet üzerinde,o zmn çok iyi, teşekkürlerGaranti etiketi üzerinde ise veya içi açılmadıysa gayet güzel duruyor değerler.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Evet üzerinde,o zmn çok iyi, teşekkürler
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hocam daha yeni ekran gitmeye başladı yavaş yavaş,şimdi de biostan sonra siyah ekran geliyorHayırlı olsun güle güle kullanın.
nasıl yaaniHocam daha yeni ekran gitmeye başladı yavaş yavaş,şimdi de biostan sonra siyah ekran geliyor
Ekran kartını doğru taktığınıza Emin misinizHocam daha yeni ekran gitmeye başladı yavaş yavaş,şimdi de biostan sonra siyah ekran geliyor
Evet,durduk yere gider gibi oldu birkaç kere sonra tamamen gitti,anakart logosu geliyor ama sonrası siyah ekrandi,bende format attım düzeldi,sabah yine gider gibi oldu gitmedi daha da yapmadıEkran kartını doğru taktığınıza Emin misiniz
İlk yaptığında chromeden video izliyordum,ikincisinde yine video izliyordum.Evet,durduk yere gider gibi oldu birkaç kere sonra tamamen gitti,anakart logosu geliyor ama sonrası siyah ekrandi,bende format attım düzeldi,sabah yine gider gibi oldu gitmedi daha da yapmadi
Bu normal mi?nasıl yaani
Normal duruyor. Ben bir anormallik sezmedim fakat bir önceki sürücü versiyonunu yükleyip dener misiniz?Bu normal mi?
Tekrar gider gibi olursa denerimNormal duruyor. Ben bir anormallik sezmedim fakat bir önceki sürücü versiyonunu yükleyip dener misiniz?
sanırım en son sürüm yüklü sende bende o sürümde bir çok kere video izlerken aynı sorunla karşılaştım sana tavsiyem şuanki amd software sürümünü ddu ile kaldırıp 24.12.1 sürümünü indirmen.çok stabil ve hiç sorun çıkarmayan bi sürücü.mevcut en güncel sürücüde kalırsan(25.3.1)siyah ekran ve çökmelerle karşılaşmaya devam edersin.Evet,durduk yere gider gibi oldu birkaç kere sonra tamamen gitti,anakart logosu geliyor ama sonrası siyah ekrandi,bende format attım düzeldi,sabah yine gider gibi oldu gitmedi daha da yapmadı
İlk yaptığında chromeden video izliyordum,ikincisinde yine video izliyordum.
bu değerler ise gayet normal fakat furmark testindeki sıcaklık bi tık fazla geldi fan ayarlarını yaptın mı?Bu normal mi?
Ddu ile kaldırıp yeniden başlat mi yapmam gerekiyorsanırım en son sürüm yüklü sende bende o sürümde bir çok kere video izlerken aynı sorunla karşılaştım sana tavsiyem şuanki amd software sürümünü ddu ile kaldırıp 24.12.1 sürümünü indirmen.çok stabil ve hiç sorun çıkarmayan bi sürücü.mevcut en güncel sürücüde kalırsan(25.3.1)siyah ekran ve çökmelerle karşılaşmaya devam edersin.
bu değerler ise gayet normal
Amd aldığım için pişman olmam inşallahDdu ile kaldırıp yeniden başlat mi yapmam gerekiyor
pişman olmazsın soracak sorun olursa her zaman burdayız sadece dediğim şeyleri yap fan ayarlarını düzenle isteğe bağlı undervoltta yapabilirsin.ddu kısmını ise youtube da videoları var izleyip yapın.Ddu ile kaldırıp yeniden başlat mi yapmam gerekiyor
Amd aldığım için pişman olmam inşallah