- Konu Sahibi
Hayır araştırmadımrx6800 normalde kaç fps alıyor furmarkta 0xmsaa ile 8xmsaa da hiç araştırdınız mi
Furmark sitesinde 6800 için 11934 score yazıyor.Hayır araştırmadım
Hayır araştırmadımrx6800 normalde kaç fps alıyor furmarkta 0xmsaa ile 8xmsaa da hiç araştırdınız mi
Furmark sitesinde 6800 için 11934 score yazıyor.Hayır araştırmadım
şuan bakacak zamanım yok siz bı araştırın ben yarın bakarim. ama ilk yaptığın testte 78 derece olması fazla fakat fanlar yarıda çalışıyordu. fanları ayarlayıp tekrardan test et 8xmsaada da test et ve tekrar at fakat bı sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Hayır araştırmadım
şuan bakacak zamanım yok siz bı araştırın ben yarın bakarim. ama ilk yaptığın testte 78 derece olması fazla fakat fanlar yarıda çalışıyordu. fanları ayarlayıp tekrardan test et 8xmsaada da test et ve tekrar at fakat bı sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Sistemi dinlendirip 8x msaa ve 0rpmde çalıştırdım tekrar
7-8 test yaptım başlarda 60ken 6/7.test 68 gördü
fan 86da dönüyor o kadar ses normal benimki genelde 60 65 üzreinde dönmeyecek şekilde ayarlı sessiz çalışmasını istediğim içinİntten gördüğüm ayarlarla bir test yaptım,fan fena ses çıkarmaya başladı testte
ideal değerler sıcaklıkta baya düşmüş ama tabiiki de zaman farkı da varSistemi dinlendirip 8x msaa ve 0rpmde çalıştırdım tekrar
Teşekkür ederim,2400mhz/900v ayarladım,fanları da intten baktım tekrar değiştirdim,sorunsuz şuanfan 86da dönüyor o kadar ses normal benimki genelde 60 65 üzreinde dönmeyecek şekilde ayarlı sessiz çalışmasını istediğim için
ideal değerler sıcaklıkta baya düşmüş ama tabiiki de zaman farkı da var
Güle güle kullanman dileğiyle hayırlı olsun![]()
araştırıp ayarları özelleştirince çok daha güzel oluyorlarTeşekkür ederim,2400mhz/900v ayarladım,fanları da intten baktım tekrar değiştirdim,sorunsuz şuan
Şuanlik narin davranıyorumaraştırıp ayarları özelleştirince çok daha güzel oluyorlar
bende öyleydim.iyi kullanmalarŞuanlik narin davranıyorum![]()
Teşekkürlerbende öyleydim.iyi kullanmalar![]()