Arkadaşlar rtx 3070 palit gaming pro yada pny almayı düşünüyordum şuan stoklarda yok bayadirda gelmiyor 12500 fln di.Dün msi gaming x trio buldum 14600 e sizce almalı mıyım yoksa stok gelir mi 12000 küsür fiyata
12K civarına bu kart mevcut soğutması iyi yük de 63 dereceyi geçmiyor. Yorumlarına da bakarsanız soğutma olarak iyi yorumlar yapılmış.Arkadaşlar rtx 3070 palit gaming pro yada pny almayı düşünüyordum şuan stoklarda yok bayadirda gelmiyor 12500 fln di.Dün msi gaming x trio buldum 14600 e sizce almalı mıyım yoksa stok gelir mi 12000 küsür fiyata
Hocam hiç kimse önermiyor riske girmek istemiyorum12K civarına bu kart mevcut soğutması iyi yük de 63 dereceyi geçmiyor. Yorumlarına da bakarsanız soğutma olarak iyi yorumlar yapılmış.
Önermeyen arkadaşlar hayatında bir kez olsun bu kartı deneyimlemiş mi ? Ordan burdan duyduklarını söylüyorlar bu kartı birebir test etmiş biri olarak söylüyorum her türlü palit ve pny den iyidir tabi X Trio modelinin gerisinde.Hocam hiç kimse önermiyor riske girmek istemiyorum
Hocam diğer forumlarda kimse onermiyo kullananlardan da öneren yokÖnermeyen arkadaşlar hayatında bir kez olsun bu kartı deneyimlemiş mi ? Ordan burdan duyduklarını söylüyorlar bu kartı birebir test etmiş biri olarak söylüyorum her türlü palit ve pny den iyidir tabi X Trio modelinin gerisinde.
Benim zaten şansım yok risk almak istemiyorumÖnermeyen arkadaşlar hayatında bir kez olsun bu kartı deneyimlemiş mi ? Ordan burdan duyduklarını söylüyorlar bu kartı birebir test etmiş biri olarak söylüyorum her türlü palit ve pny den iyidir tabi X Trio modelinin gerisinde.
O zaman X TRİO alın. PNY ve Palit de sıcaklıklar Gigabyte yakın olur yada 3070 Tİ bu modeli tercih edilebilir.Hocam diğer forumlarda kimse onermiyo kullananlardan da öneren yok
Benim zaten şansım yok risk almak istemiyorum
www.n11.com