3070 stok gelir mi ?

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Arkadaşlar rtx 3070 palit gaming pro yada pny almayı düşünüyordum şuan stoklarda yok bayadirda gelmiyor 12500 fln di.Dün msi gaming x trio buldum 14600 e sizce almalı mıyım yoksa stok gelir mi 12000 küsür fiyata
12K civarına bu kart mevcut soğutması iyi yük de 63 dereceyi geçmiyor. Yorumlarına da bakarsanız soğutma olarak iyi yorumlar yapılmış.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Hocam hiç kimse önermiyor riske girmek istemiyorum
Önermeyen arkadaşlar hayatında bir kez olsun bu kartı deneyimlemiş mi ? Ordan burdan duyduklarını söylüyorlar bu kartı birebir test etmiş biri olarak söylüyorum her türlü palit ve pny den iyidir tabi X Trio modelinin gerisinde.

KS

Rewee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Önermeyen arkadaşlar hayatında bir kez olsun bu kartı deneyimlemiş mi ? Ordan burdan duyduklarını söylüyorlar bu kartı birebir test etmiş biri olarak söylüyorum her türlü palit ve pny den iyidir tabi X Trio modelinin gerisinde.
Hocam diğer forumlarda kimse onermiyo kullananlardan da öneren yok

Benim zaten şansım yok risk almak istemiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,451
Hocam diğer forumlarda kimse onermiyo kullananlardan da öneren yok

Benim zaten şansım yok risk almak istemiyorum
O zaman X TRİO alın. PNY ve Palit de sıcaklıklar Gigabyte yakın olur yada 3070 Tİ bu modeli tercih edilebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri