3070 Ti fps düşüşü olur mu ?

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Bu sistemi almayı düşünüyorum.

Bir arkadaşımız FPS Drop yediğini söylemiş aynı sistemde.
Monitor 1080p olacak , biliyorum böyle bir sistem 2K yı hakediyor diyeceksiniz ama ben zaten rekabetçi oyunlar oynayan biriyim ve kullandığım çözünürlük 1280x1024 o yüzden 2K monitore para verip 2K'yı kullanmadıktan sonra boşuna niye para vereyim. Bu konuyu açma nedenim de canım velev ki GTA 5 girmek istedi 1080p de bir fps drop olur mu ? Tabi kii maximum gücü alamam ama 3070 ti 1080p değerleri de cidden çok iyi , tek kafamın takıldığı kısım FPS Drop yermiyim kısmı. Niye 3060 ti filan almıyorsun diyebilirsiniz. 3060 ti ile 3070 ti arasında uçurum gibi bir fark var o yüzden 3060 ti almayı pek istiyor değilim.

EFE İNCE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Asus cashbackle beraber rx 6800 XT sistem toplansa daha fiyat performans

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
3070 tı ı neden istiyorsun ? 3060 tı ile 3070 ti arasındaki uçurum fark seni ilgilendirmiyor ki? Sen sadece daha fazla para verip aynı fps leri almak istiyorsun . Rekabetçi oyunlarda yüksek fps almak için ihtiyaç duyacağın şey de ekran kartı değil. İşlemcinin cache belleği . Ne kadar yüksek olursa o kadar fps in artacak . Doğru kombinasyonlarla çok daha yüksek fps alacağın bir pc toplanabilirdi. Son olarak , evet darboğaz gta 5 de de yaşayacaksın . Belli başlı optimizasyon sorunlu oyunların hepsinde yaşayacaksın , a+++ oyunlarda yaşamazsın.

KS

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
3070 tı ı neden istiyorsun ? 3060 tı ile 3070 ti arasındaki uçurum fark seni ilgilendirmiyor ki? Sen sadece daha fazla para verip aynı fps leri almak istiyorsun . Rekabetçi oyunlarda yüksek fps almak için ihtiyaç duyacağın şey de ekran kartı değil. İşlemcinin cache belleği . Ne kadar yüksek olursa o kadar fps in artacak . Doğru kombinasyonlarla çok daha yüksek fps alacağın bir pc toplanabilirdi. Son olarak , evet darboğaz gta 5 de de yaşayacaksın . Belli başlı optimizasyon sorunlu oyunların hepsinde yaşayacaksın , a+++ oyunlarda yaşamazsın.
sadece rekabetçi de oynamayacağım ama aynı zamanda. yine de önerebileceğin bir sistem varmı ? veya 2k monitor aracılığıyla bu sistemi almamı mı tercih edersin? Dropsuz, yüksek fps'li her türlü oyunu akıcı oynayabileceğim bir sistem istiyorum. o yüzden 3070 ti dan vazgeçmek istemiyordum. beni cidden yıllar geçmesine rağmen akıcı bir şekilde oynamamı sağlayacak bir sistem arıyorum.

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
sadece rekabetçi de oynamayacağım ama aynı zamanda. yine de önerebileceğin bir sistem varmı ? veya 2k monitor aracılığıyla bu sistemi almamı mı tercih edersin? Dropsuz, yüksek fps'li her türlü oyunu akıcı oynayabileceğim bir sistem istiyorum. o yüzden 3070 ti dan vazgeçmek istemiyordum. beni cidden yıllar geçmesine rağmen akıcı bir şekilde oynamamı sağlayacak bir sistem arıyorum.
Bu sistem yıllar geçmesine rağmen akıcı tüm oyunları oynatır günümüz oyunları baz alınınca , ama 2 k çözünürlüklü ekran ister. Önerim bu sisteme 2 k monitör alman.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Herhangi bir sorun olacagini düşünmüyorum enazindan sistemsel olarak

KS

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu sistem yıllar geçmesine rağmen akıcı tüm oyunları oynatır günümüz oyunları baz alınınca , ama 2 k çözünürlüklü ekran ister. Önerim bu sisteme 2 k monitör alman.

Monitor olarak bunu düşünüyordum.
PC Hocası da incelemesini çekmiş.
ama markayı filan ilk kez duydum ve bana monitor çok kalın geldi , iyi bir tavsiyen varsa önerebilirmisin. Fiyat aralığı aşağı yukarı bu monitorle aynı aralıkta olacak. Max 400 lira filan yükselebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri