Modeli nedir
ZotacModeli nedir
alıyo hocam dark guardian pro kasakasanız nedir hocam hava almıyor mu?
Zotac çift fanlı olan mıZotac
alıyo hocam dark guardian pro kasa
3 tane fan hocamZotac çift fanlı olan mı
Hocam bence en kötüsü değil yani genel olarak ısınmıyor sadece vram tarafında bi ısınma var asusta belki böyledir.Zotacsa bu değerler normal soğutması en kötü markalardan
Hayır drop yok fps değerleride gayet iyi.Vram tarafını bilmiyorum ama başka testlere baktım biraz 70 civarını geçmemiş youtube da baktıklarımda. Oyunlarda drop yiyor musunuz?
Yerinizde olsam garanti sürecinde rahat kullanırdım. Sonrasında ısı düşürmesi için termal ped ve macun yenilemesi yapardım. Isı değerlerini mutlaka etkileyecektir.Hayır drop yok fps değerleride gayet iyi.
Gigabyte 3070ti alanlarda mesela full drop gördüm ben herkes zotacı kötülüyor ama ben şuan kullanımda bi sorun hissetmedim.
Sadece meraktan gpu z indirdim
Voltaj ayarı yapınca ısılar düştü ve daha çok fps aldım.
Hocam ekran kartını söküp o dediğini yapabileceğimi pek sanmıyorumYerinizde olsam garanti sürecinde rahat kullanırdım. Sonrasında ısı düşürmesi için termal ped ve macun yenilemesi yapardım. Isı değerlerini mutlaka etkileyecektir.
Yapılır hoca, videolar var internette. Olmadı bilgisayarcıya ücreti karşılığında yaptırırsınız. Garantisi bitene kadar yapan çok olur, tecrübelerle size hangi ürünlerin daha iyi olduğunu belirtirler.Hocam ekran kartını söküp o dediğini yapabileceğimi pek sanmıyorum
Ancak bilmiyorum furmark testinde sonuçlar böyle normal oyunlarda 60 derece üstüne çıkmıyor.
Oyunlarda sıcaklık problemi yaşamıyorsan sıkıntı yokHocam ekran kartını söküp o dediğini yapabileceğimi pek sanmıyorum
Ancak bilmiyorum furmark testinde sonuçlar böyle normal oyunlarda 60 derece üstüne çıkmıyor.
3060 ta fanlar %100 dönüyo 80 derece 83 derece bu sorunları yaşamıyosanız rahat olabilirsiniz