- Tepki
- 207
Rtx 3070 ti 8gb ve ryzen 5 5600 /650 watt yeter mi ?
3070 olsa yeterdi ama ti olunca en az 750 wRtx 3070 ti 8gb ve ryzen 5 5600 /650 watt yeter mi ?
Kanka ama hazır sistemde 650 +80 koymuşlar nolucak bak atayim sistemi3070 olsa yeterdi ama ti olunca en az 750 w
3070 olsa yeterdi ama ti olunca en az 750 w
Zaten 1-1.5 sene sonra işlemci değiştiririm sıvı soğutma da eklerim ona göre psu koyarımYeterli. İleride yükseltme yaparken PSU güncellemesi de gerekir.
ucu ucuna yeter gibi knkRtx 3070 ti 8gb ve ryzen 5 5600 /650 watt yeter mi ?
Bütün güncel oyunlarda 1440p full ayarlarda oynuycam psu sıkıntı çıkarmaz di miYeterli. İleride yükseltme yaparken PSU güncellemesi de gerekir.
Hocam merhaba. Benim monitörde response time ayarında Fast faster extreme var. Hangisi daha iyi sizce farkı nedir ghosting oluşur mu ? Dell 2422hsYeterli. İleride yükseltme yaparken PSU güncellemesi de gerekir.
oc yapacakmısın knk?Bütün güncel oyunlarda 1440p full ayarlarda oynuycam psu sıkıntı çıkarmaz di mi
Sistemde oc yok galiba bakar misin bi yoksa zaten yapamamoc yapacakmısın knk?
Sanmıyorum. Böyle sistemlerde 650w PSU çok gördüm , yetersiz diye konu açan hiç görmedim. Zaten yetersiz bir ürün olsa o sistemle birlitek satmazlar.Bütün güncel oyunlarda 1440p full ayarlarda oynuycam psu sıkıntı çıkarmaz di mi
4.4 e çıkıyormuş knkm, ekran kartlarımızı değiştirebilirizSistemde oc yok galiba bakar misin bi yoksa zaten yapamam
Anakartta var sadece ram konusundaoc yapacakmısın knk?
işlemci destekliyormuş aga, amd ler genelde destekliyor zatenAnakartta var sadece ram konusunda
Sakaci seey ksfhkhdkebfmenf4.4 e çıkıyormuş knkm, ekran kartlarımızı değiştirebiliriz![]()
benim sistemde kafayı yiyip duruo asus rog b650e-f var bugün göndereceğim dram hatası veriyor sürekli b650 carbon wifi alasım varSakaci seey ksfhkhdkebfmenf
Ekran kartı destekliyor mu goremedimişlemci destekliyormuş aga, amd ler genelde destekliyor zaten
Çözümü yok mu geçmiş olsun al bence sistem daha çok hasar gormesinbenim sistemde kafayı yiyip duruo asus rog b650e-f var bugün göndereceğim dram hatası veriyor sürekli b650 carbon wifi alasım var
gigabyte rtx 3070 eagle var oc lu modeli oc lu olduğuna göre destekliyor bizahmet seninki de knkEkran kartı destekliyor mu goremedim
önemli olan işlemci sonra da ram ler bnceEkran kartı destekliyor mu goremedim
Çözümü yok mu geçmiş olsun al bence sistem daha çok hasar gormesin
Yazmiyo o yüzden sordum mxbwkxhsmxbsmxhgigabyte rtx 3070 eagle var oc lu modeli oc lu olduğuna göre destekliyor bizahmet seninki de knk
önemli olan işlemci sonra da ram ler bnce
Ama ekran kartı ve anakart harika bisi ya çok iyi gozukuyo ekran kartigigabyte rtx 3070 eagle var oc lu modeli oc lu olduğuna göre destekliyor bizahmet seninki de knk
önemli olan işlemci sonra da ram ler bnce
ekran kartı hoş da anakartı şimdi farkettim o ne öyle hipnotize sembolü gibiYazmiyo o yüzden sordum mxbwkxhsmxbsmxh
Ama ekran kartı ve anakart harika bisi ya çok iyi gozukuyo ekran karti