bir arkadaş tuvalet kağıdının kartonunu koymuştu sizde öyle yapabilirsiniz ucundan biraz kesersiniz tam olur diyeBende çıkmadı ya bakınıyorum eve evde de yok bir sey
bir arkadaş tuvalet kağıdının kartonunu koymuştu sizde öyle yapabilirsiniz ucundan biraz kesersiniz tam olur diyeBende çıkmadı ya bakınıyorum eve evde de yok bir sey
hocam kasa tarafında montaj için yeri olup olmadığını kontrol edebilirsiniz mantıken holder ise ekran kartı bölgesinde montaj için yerleri olacaktırIlk geldiginde kutuda vardi ama destekleyici oldugunu hiç düşünmedim
Aslında güncel olarak firmalar çözüm sağlıyor problemi bildikleri için fakat çoğu zaman önemsenmediği için farketmiyoruz ne olduklarını meselaSu kısma takılıyor hocam Ekli dosyayı görüntüle 9436
elinize sağlık hocam iyi günlerde kullanınHallettim hcocam sağ olunEkli dosyayı görüntüle 9441
Sağ olun hocam sizde iyi günlerde kullanınelinize sağlık hocam iyi günlerde kullanın![]()
Hocam yüzüme vurmasaydiniz keşke uzun yillarca koymaniz dileğiyle.
Desene boşuna evi aramışsın.Hallettim hcocam sağ olun
Haahahahah evet ya aslında ilk geldiğinde kutuda da gördüm de hic aklıma gelmedi tutucu diyeDesene boşuna evi aramışsın.Gayet güzel olmuş, geçmiş olsun.