3070ti yerine ne alınır?

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
merhabalar herkese sinerjiden bilgisayar topladım ekran kartı stokları bitti ben alana kadar. gigabyte 3070ti alıcaktım bu sisteme ne gider önerisi olan var mı? 45k bütçem vardı ekran kartı için olabildiğince yer açmaya çalıştım. 17-20k arası bi ekran kartı lazım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
merhabalar herkese sinerjiden bilgisayar topladım ekran kartı stokları bitti ben alana kadar. gigabyte 3070ti alıcaktım bu sisteme ne gider önerisi olan var mı? 45k bütçem vardı ekran kartı için olabildiğince yer açmaya çalıştım. 17-20k arası bi ekran kartı lazım.

BUNLAR ALINIR.

KS

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
BUNLAR ALINIR.

ya bi alamadım bilgisayarı 1k daha açıldı ssdyi değiştim. bunları sinerjiden kartı n11 den alsam ne gibi bi sıkıntı çıkar ?

BUNLAR ALINIR.

radeon kart + intel işlemci bi sorun çıkartır mı radeon bu sisteme gider mi 6750 veya 6900 falan olabilir mi

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
hocam donanım bilgim çok az birde anakart ve ekran kartı aynı marka değilse sorun çıkıyor falan yazmışlar bilemiyorum ben
ONU YAZAN CAHİLDİR.

ya bi alamadım bilgisayarı 1k daha açıldı ssdyi değiştim. bunları sinerjiden kartı n11 den alsam ne gibi bi sıkıntı çıkar ?

radeon kart + intel işlemci bi sorun çıkartır mı radeon bu sisteme gider mi 6750 veya 6900 falan olabilir mi
BU KADAR PARA VERİP AMD ALMA SONRA SIKINTI YAŞAYINCA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN N11 DE ALDIĞINDA BİR SIKINTI OLMAZ ZATEN HAZIR SİSTEMDE ALSAN KARTI SEN TAKMALISIN KIRILMASIN DİYE KARTI AYRI YOLLUYORLAR HAZIR SİSTEMLER DE.

KS

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

BU KADAR PARA VERİP AMD ALMA SONRA SIKINTI YAŞAYINCA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN N11 DE ALDIĞINDA BİR SIKINTI OLMAZ ZATEN HAZIR SİSTEMDE ALSAN KARTI SEN TAKMALISIN KIRILMASIN DİYE KARTI AYRI YOLLUYORLAR HAZIR SİSTEMLER DE.
kanka onu biliyorum da hepsini aynı yerden alıyım istiyordum artık n11 den falan alayım yapacak bişe yok bari sıvı soğutmayı falan taksınlar onu beceremem ben

KS

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Onlar takılı gelir montaj istiyorum dersen. Sadece ekran kartını alıcı takıyor.
evet biliyorum ekran ****** harici alıyım madem başka yerden. sinerjinin sitesinde msi 3070ti var ama 22k yazmışlar gigabyte 3090 var 26k yazmışlar bunlara ne diyorsunuz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
evet biliyorum ekran ****** harici alıyım madem başka yerden. sinerjinin sitesinde msi 3070ti var ama 22k yazmışlar gigabyte 3090 var 26k yazmışlar bunlara ne diyorsunuz
3080 ALIN DİYORUM GAMİNG OC VE YA VİSİON OC

HA DERSEN BEN BÜTÇEYİ ARTIRAYIM BUNU AL DERİM.KARTIN STOĞU AZ ALACAKSAN HIZLI OL.
TABİ 3090 A BÜTÇENİN OLMADIĞI VARSAYARAK DİYORUM BÜTÇEN VARSA 3090 AL GEÇ

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri