3080 Fan Hızı

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşar pc yi alalı 4 ay oldu. Zotac 3080 kullanıyorum fakat pc yi ilk aldığımda Modern Warfare da bile 60 dereceyi gecmezken fan sesi neredeyse yoktu. Görüntü ayarlarım aynı değiştirmedim. Suanda 70 dereceleri görüyorum ve fan nerdeyse yüzde yüz calısıyor. En grafik istemeyen oyunlarda bile 65 derece görüyorum fan yine cok hızlı calısıyor. Bu neden olabilir ?

Ve cok nadir oyun kasıyor hiç böyle bir sorun yoktu .

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Fikri olan birileri var mı acaba

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
up

4 aydır pc yerde, temizlemedim hiç, tozlanmadan dolayı olabilir mi ?

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
deniyim hocam çünkü kartta yeni acıkcası yorulmus olması imkansız geliyor bana, @yunusx36

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
deniyim hocam çünkü kartta yeni acıkcası yorulmus olması imkansız geliyor bana, @yunusx36
hocam yorulsa bile böyle birşey olamaz büyük ihtimalle ondan ve de bi soğutucunun fanları ters takılmış olabilirmi diyeceğim ozaman ilk zamanda da olurdu onada bi bakın işlemci soğutucusunun fanları düzmü tersmi diye

KS

TearsB14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hiç dokunmadım kanka, fanların ters olması ne yazık ki imkansız, 4 aydır fanları da temizlemedim mesh kasa kullanıyorum 3 fan var önünde, fanların önündeki plaka elimle dokundugumda top seklınde toz yapıyor

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Hiç dokunmadım kanka, fanların ters olması ne yazık ki imkansız, 4 aydır fanları da temizlemedim mesh kasa kullanıyorum 3 fan var önünde, fanların önündeki plaka elimle dokundugumda top seklınde toz yapıyor
hocam ekran kartı fanınıda bi temizleyin hatta kasadan çıkarıp bi içine pipet yardımıyla üfleyin derim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,444
Kurutma makinesini al soğuk moda getir ardından ekran kartının fanlarını tut hareket etmesi kurutma makinesi ile bu şekilde temizleyip geri dönüş yaparmısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri