3080 için mönitör arıyorum

Tuğrul Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Boyle bir foruma rastlamak çok isime yaradı, kısa bi göz gezdirdikten sonra gördüm ki sorusu cevapsız kalan yok. Monitör alacağım ve fiyat aralığı önemli değil. Aradığım özellikler 1440p resolution  240 hz 1ms ve ips panel  bir monitör.  Bunu buraya sormamin sebebi internete yazıp çikan sonuçlara kafama göre değilde bilirkişi onerisi olmadan almak istememem.
Bu özelliklere sahip onereceğiniz monitör benim için buyük bir zaman tasarrufu saglayacak. İlgilenecek arkadaşlara simdiden teşekkürler. Mönitorü hem iş hem oyun odaklı kullanacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bütçeniz var mı?

Eğer bütçeniz çok sorun değilse Gigabyte FI27Q-X 240Hz 0.3ms 2K IPS Panel ürünü önerebilirim. Piyasada bu kalitede bu hızda zaten IPS ve 240Hz ürün yok. 7500-8000 TL arasında fiyatı var.

KS

Tuğrul Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçeniz var mı?

Eğer bütçeniz çok sorun değilse Gigabyte FI27Q-X 240Hz 0.3ms 2K IPS Panel ürünü önerebilirim. Piyasada bu kalitede bu hızda zaten IPS ve 240Hz ürün yok. 7500-8000 TL arasında fiyatı var.

Yaklaşık 2 gundur ariyorum fakat boyle bir urune denk gelmemistim, 0.3ms olmasi gercekten cezbedici. Bir kucuk sorum var, kargo geldiginde discord uzerinden kasaya baglarken hata yapmamak adina bir gorusme yapabilyormuyuz, ücreti dert etmeyin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ücret vs. istemez hallederiz. Siz buradan yada facebook üzerinden özelden yazarsınız.

7.558 TL ye Webdenal sitesinde var ama ürünü kolay iade ve daha iyi hizmet almak açısından Gigabyte Aorus FI27Q-X 27'' 0.3ms 240Hz 2K QHD IPS FreeSync Premium - 7.869,00 TL buradan almanızı tavsiye edebilirim. QP Bilişim hizmet konusunda oldukça iyi bir firma diyebilirim. En azından benim birkaç alışverişim oldu ve gerçekten iyi bir hizmet sundular bana.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri