3080 Ti̇ Ikinci El Alınır Mı ?

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhaba arkadaşlar bir tane sarı sayfadan gigabyte oc modeli normalde 5 aylık kart 3 ay kullandım yazmış ancak faturasını incelediğim de 10 aylık kart olduğunu fark ettim sorduğumda evet o zaman aldım ama bir süre kullanmadım daha sonra kullandım kullandım sürede 3 ay dedi ve kartın 2 yıl garantisi kalmış oluyor anlaştığım fiyatsa 13.500 TL sizce bu fiyattı 10 aylık bir karta vermeye değer mi Videosunu resimlerini falan gönderdi temiz görünüyor ama tabii ki buluştuğum zaman Funmark testi falan yapacağım

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
sözlerin hiçbirisine güvenilmez hocam önerim facebook GPU World Türkiye sayfasından alım ilanı açıp istediğiniz kartı aramanızdır satıcılar çok dürüst bol referanslı satıcılarda var miningmi kafe kartımı, kfg ne alemde falan neyin ne olduğunu söylüyorlar.

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
sözlerin hiçbirisine güvenilmez hocam önerim facebook GPU World Türkiye sayfasından alım ilanı açıp istediğiniz kartı aramanızdır satıcılar çok dürüst bol referanslı satıcılarda var miningmi kafe kartımı, kfg ne alemde falan neyin ne olduğunu söylüyorlar.
Sence napim iptal mı edeyim 10 aylık kart

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Amazon JP den aldığım kartım satılık. 4080 satın aldım, boşa çıktı.

Düşünürseniz eğer : MSI RTX 3080 Gaming X Trio 10GB 320 Bit(14 Aylık / Kutu Tam) 10.500₺

Bolca referans sağlayabilirim diğer teknoloji forumlarından sattığım ürünlere ait.
3080 ti arıyorum ya teşekkür ederim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
kart dediği gibi temiz olabilir ama test etmeyi unutmayın minig yapılmış olabilir ve nerenden alınmış tam olarak jb ürünüyse uzak durun

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Nerden baksan falso bence girme

Yani 5 aylık kart diyip 10 aylık çıkınca o kart 5 aylık olmuş olmuyor. Bunda bile dürüst olmayan bir satıcı diğer söylediklerinde dürüst olur mu muamma

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
kart dediği gibi temiz olabilir ama test etmeyi unutmayın minig yapılmış olabilir ve nerenden alınmış tam olarak jb ürünüyse uzak durun
İptal ettim ya Adam değişik birisi

Nerden baksan falso bence girme

Yani 5 aylık kart diyip 10 aylık çıkınca o kart 5 aylık olmuş olmuyor. Bunda bile dürüst olmayan bir satıcı diğer söylediklerinde dürüst olur mu muamma
Aynen ya adam değişik birisi bir tane daha buldum Aynı karttan oda 7 8 aylık bir kart ama en azından kullanan küçük bir çocuk babası almış kutusu faturası falan herşeyi var en azından kendi sisteminde test edebilme imkanımda var diğerinin oda yoktu bilgisayarcı bulacaktım birde. Bu çocuklada aynı fiyatta anlaştık bakalım

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179

Aynen ya adam değişik birisi bir tane daha buldum Aynı karttan oda 7 8 aylık bir kart ama en azından kullanan küçük bir çocuk babası almış kutusu faturası falan herşeyi var en azından kendi sisteminde test edebilme imkanımda var diğerinin oda yoktu bilgisayarcı bulacaktım birde. Bu çocuklada aynı fiyatta anlaştık bakalım
Hayılı olsun şimdiden

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hayırlı olsun

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

test edip alın yurtiçi olmasına dikkat edin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri