KS
- Tepki
- 4
Fark etmez. Soğutma bloğu diğer modellere göre daha güçlü. Bu yüzden o fan değerleri ile o sıcaklıklar hiç normal değil.Rog strix'i satan eleman durumun tamamen TDP ile alakalı olduğunu söylüyor nedense ama başka rog kartlardada benzer durum olduğunu belirtiyor. Rog Strix 390W tdp çekerken Gaming x trio 350W çekiyor tam
Öyle bir oran veremeyiz, ancak şunu diyebilirim: elinizde patlama olasılığı düşük. Kart randıman kaybetse de arıza yapmadığı sürece çalışır. Ancak gördüğünüz üzere hem fan hızı artmış hem de sıcaklığı yüksek çıkıyor. Rog Strix olan kart uzak durulması gereken sonuçlar vermiş.
o halde gaming x trio'yu alıp geçiyorum. hayırlısıyla bakalım.Fark etmez. Soğutma bloğu diğer modellere göre daha güçlü. Bu yüzden o fan değerleri ile o sıcaklıklar hiç normal değil.
Macun ve pad masrafını da karta eklediğinizde herhalde +2000 TL olur. Kaliteli ürün alırsanız tabii.
Yani hiç o maceraya girmeyin derim.
Kartın %100 performansında olmadığı bariz. Kurtarma ihtimali çok düşük, macun ve pad değişimini satıcı yaparsa ve sonuçları iyi olursa anca o zaman düşünebilirdim kendi adıma. Öneriyi de buna göre yapıyorum. Yani ben olsam uzak dururdum.
Öyle bir oran veremeyiz, ancak şunu diyebilirim: elinizde patlama olasılığı düşük. Kart randıman kaybetse de arıza yapmadığı sürece çalışır. Ancak gördüğünüz üzere hem fan hızı artmış hem de sıcaklığı yüksek çıkıyor. Rog Strix olan kart uzak durulması gereken sonuçlar vermiş.
Eh, yani. Sıcaklık sonuçları daha iyi ve fan hızı az olmasıyla çok daha iyi duruyor. Bu da daha fazla serinletebilecek gücünün hala olduğunu gösteriyor. İçi açılmamış, servis görmemiş, orjinal halini koruyan kart daha iyidir.o halde gaming x trio'yu alıp geçiyorum. hayırlısıyla bakalım.
Kaporasını satıcıya gönderdim bakalım yarın kartı gidip elden alacağım eve gelincede heaven benchmark,3dmark,occt,furmark atıp kontrol edicez artık.Eh, yani. Sıcaklık sonuçları daha iyi ve fan hızı az olmasıyla çok daha iyi duruyor. Bu da daha fazla serinletebilecek gücünün hala olduğunu gösteriyor. İçi açılmamış, servis görmemiş, orjinal halini koruyan kart daha iyidir.
Kapora gerekli miydi gerçekten?Kaporasını satıcıya gönderdim bakalım yarın kartı gidip elden alacağım eve gelincede heaven benchmark,3dmark,occt,furmark atıp kontrol edicez artık.
Eksik olacağına tam olsun. Hepsi aynı model kart ise FPS farkları neredeyse oluşmaz. Zaten soğutmanın başarılı olmasına ekstra para ödenir bu modellerde. Sonucu en iyi veren Gamingx Trio çıktığına göre onu seçmek daha mantıklı. Hem Gamingx Trio da elit bir model zaten. Ki bunu da Rog Strix'in soğutmasına hayran olarak biri olarak yazıyorum. Ben olsam Gamingx Trio olanı seçerdim.Keşke EVGA yada Rog Strix'in durumları iyi olsaydı onlardan birini tercih edebilseydik ama nasipte yokmuş. 1-2 haftadır kart bakıyorum 3080 Ti kart yok piyasada nerdeyse ikinci el satıcısı çok az...
Satıcı oturduğum ilde esnaf birisi, yarın gidip alacağım bakalımKapora gerekli miydi gerçekten?
Kapora dolandırıcısı çok olan bir ülkede yaşıyoruz. Neyse vermişseniz umarım dürüst biri çıkar.
Eksik olacağına tam olsun. Hepsi aynı model kart ise FPS farkları neredeyse oluşmaz. Zaten soğutmanın başarılı olmasına ekstra para ödenir bu modellerde. Sonucu en iyi veren Gamingx Trio çıktığına göre onu seçmek daha mantıklı. Hem Gamingx Trio da elit bir model zaten.
O halde güvenilir olduğuna eminseniz şansınız bol olsun ve güzel bir ürün çıkar umarım. Evde yine Furmark testini bu sefer kendiniz yapıp 10 dk ve 15 dk sonuçlarını buraya paylaşırsanız yardımcı oluruz.Satıcı oturduğum ilde esnaf birisi, yarın gidip alacağım bakalım
Tabii yine paylaşırım burayla, Rm750 yeter diye düşünüyorum gaming trio x için olmadı hx1000 alacağım bakalım.O halde güvenilir olduğuna eminseniz şansınız bol olsun ve güzel bir ürün çıkar umarım. Evde yine Furmark testini bu sefer kendiniz yapıp 10 dk ve 15 dk sonuçlarını buraya paylaşırsanız yardımcı oluruz.
350-400W civarı çekme potansiyeli olan bir ekran kartı. 750W ucu ucuna yeter. Ancak uzun vadede 850W veya 1000W almanızın faydası olur. PSU önemli, ısınıp bozulmasını istemezsiniz. Boşluk payı olursa daha serin çalışır.Rm750 yeter diye düşünüyorum gaming trio x için olmadı hx1000 alacağım bakalım.
PSU'yuda ikinci el alıcam ama ya EVGA G2/RM1000x/RM1000e/HX1000/PTM Pro bakacağım bakalım bunlardan birisine artık. Araştırıyorum şuanda350-400W civarı çekme potansiyeli olan bir ekran kartı. 750W ucu ucuna yeter. Ancak uzun vadede 850W veya 1000W almanızın faydası olur. PSU önemli, ısınıp bozulmasını istemezsiniz. Boşluk payı olursa daha serin çalışır.