Görüntü kalitesi olarak 4k hocam4 bine düzgün 1080 monitör bulunuyor nerdeyse. Monitör bütçesi yükseltmeyi düşünmesi daha iyi olur.
hocam 60kya biraz beklese 4000 serisi dizerMerhaba bi arkadaşım için 3090ti lı sistem arıyoruz. Hazır olması önemli. Önerileriniz varmı? (Bütçe 60k monitör dahil değil) bütçe dışı 4k monitörde önerirseniz mutlu olurum
hatta zorlasa 4080li sistem çıkar gibiMerhaba bi arkadaşım için 3090ti lı sistem arıyoruz. Hazır olması önemli. Önerileriniz varmı? (Bütçe 60k monitör dahil değil) bütçe dışı 4k monitörde önerirseniz mutlu olurum
Valla bilmiyorum hocam 4000 serisinin fiyatlarını dizilirmi bu bütçeylehocam 60kya biraz beklese 4000 serisi dizer
zorlanırsa 4080li dizilir benceValla bilmiyorum hocam 4000 serisinin fiyatlarını dizilirmi bu bütçeyle
Hocam piyasa fiyatlarına çok halim değilim. Monitöre heveslendim 3.3k dan aşağı iyi FHD monitör yok nerdeyse. Bu ekran kartınada hakaret sayılır. O yüzden sistem hakkı monitör için bütçenin yükselmesi lazım.Görüntü kalitesi olarak 4k hocam
Varmı hazır sistem linki hocamzorlanırsa 4080li dizilir bence
Valla bilmiyorum hocam 4000 serisinin fiyatlarını dizilirmi bu bütçeyle
hazır sistemler pahalı tek tek ucuza gelir 4000 serisinde hesaplarıma göreVarmı hazır sistem linki hocam
ekran kartı 32k desen gamerock tasarımı efsane zatenVarmı hazır sistem linki hocam
29kya kalan parçalara kalıyorVarmı hazır sistem linki hocam
Yok hocamHocam piyasa fiyatlarına çok halim değilim. Monitöre heveslendim 3.3k dan aşağı iyi FHD monitör yok nerdeyse. Bu ekran kartınada hakaret sayılır. O yüzden sistem hakkı monitör için bütçenin yükselmesi lazım.
5k fazlaya 4080 var bu fiyatlara 3090ti denk gelmedimMerhaba bi arkadaşım için 3090ti lı sistem arıyoruz. Hazır olması önemli. Önerileriniz varmı? (Bütçe 60k monitör dahil değil) bütçe dışı 4k monitörde önerirseniz mutlu olurum
Bu iyi gibi, işlemci iyidir dimi Intel tarafında neye rakip5k fazlaya 4080 var bu fiyatlara 3090ti denk gelmedim
![]()
ELITE-4080 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS TUF GAMING NVIDIA GeForce RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 7 7800 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ben daldım hocam, benim hatam kusura bakmayın. Forumda hep fiyat görünce çözünürlük olarak algılamadımYok hocamçözünürlük olan
hocam bütçe eğer 65k ise 35k ekran kartı hariç diğer parçalara kalıyor fantezinize göre rahat rahat istediğiniz kasa işlemci dizersinizBu iyi gibi, işlemci iyidir dimi Intel tarafında neye rakip
Yok hocam estağfurullah yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederimBen daldım hocam, benim hatam kusura bakmayın. Forumda hep fiyat görünce çözünürlük olarak algılamadım
5k ekleyebilirmi sormam lazım sabah. öneri için teşekkürlerhocam bütçe eğer 65k ise 35k ekran kartı hariç diğer parçalara kalıyor fantezinize göre rahat rahat istediğiniz kasa işlemci dizersiniz
65000 tl 4080 var ama psu çok düşük 750wVarmı hazır sistem linki hocam
hocam zaten kalan bütçeye rahat rahat kaliteli parçalar dizersiniz admin yardımcı oluyorYok hocam estağfurullah yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim
5k ekleyebilirmi sormam lazım sabah. öneri için teşekkürler
65000 tl 4080 var ama psu çok düşük 750w
tektek toplaymaya çalışıyorum ama hangi parça uyumlu olur biraz karşıtı 5 dk öneririm tek tek hazır olarak 4080;
![]()
ELITE-4080 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS TUF GAMING NVIDIA GeForce RTX 4080 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 7 7800 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
i5 13600kYok hocam estağfurullah yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim
5k ekleyebilirmi sormam lazım sabah. öneri için teşekkürler