30K Beyaz Sistem Önerisi

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Degmez beyaz istediign ve birazda guncel olsun diye attim bence bu paraya rtx 4060ti daha mantikli

Herkes amd kullanacka diye sart mi var?
hayır tabi isteyen 1000 tl fazla verip daha düşük performans alabilir kendi tercihi

2. ürün güzel bana göre hava soğutma ve ssd değişimi ile alınabilir ama intel anakartlardan anlamıyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,050
hayır tabi isteyen 1000 tl fazla verip daha düşük performans alabilir kendi tercihi

2. ürün güzel bana göre hava soğutma ve ssd değişimi ile alınabilir ama intel anakartlardan anlamıyorum
Dusuk performans olayi degil ki driver sorunu ckemek istemeyen olabilir herkes pc yi duzgun kullanicka diye sart yok belki bu arkadas apk indiricek amd de indirse coker direk hata verir amd ekran kartlari hassastir kullanmasini bilmeyen icin ise ölüm

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Dusuk performans olayi degil ki driver sorunu ckemek istemeyen olabilir herkes pc yi duzgun kullanicka diye sart yok belki bu arkadas apk indiricek amd de indirse coker direk hata verir amd ekran kartlari hassastir kullanmasini bilmeyen icin ise ölüm
apk mevzusu ne hocam 5 yıldır amd ekran kartı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Yani 4060 ile 6700xt arasında farklar var ama çok fazla değil furmark testinde 4060 geçiyor az bir fark ile ve ben dlss3 teknolojisi ile o kartı yakalayacağını düşünüyorum arkadaş rtx tercihimdir demiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri