Öneri 30K Bütçe Sistem Sadece Kasa Önerisi (Haziran 2023)

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar 30k bütçem var. Bilgisayar almam lazım, fazla anlamıyorum. YArdımcı olabilir misiniz? Genellikle Valorant, cs oynarım. Yeni nesil oyunları da oynayacağimı düşünüyorum. Bi sistem önerebilirseniz çok iyi olur.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Arkadaşlar 30k bütçem var. Bilgisayar almam lazım, fazla anlamıyorum. YArdımcı olabilir misiniz? Genellikle Valorant, cs oynarım. Yeni nesil oyunları da oynayacağimı düşünüyorum. Bi sistem önerebilirseniz çok iyi olur.

KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam dediğim gibi fazla anlamıyorum. Acaba yükseltme falan yapılacaksan o dahil. 30 bini fazla geçmeyen en iyisi hangisidir? Dediğim gibi genellikle rekabetçi oyunlar oynarım ama yeni nesil oyunları da oynamak isterim.

6800 olanı almanini şiddetle Bu fiyata en iyisi bu mu?

Staybabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Hocam bu sistem Valorant cs gibi oyunlarda ve yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de herhangi bir yükseltme gerekli mi bu sistemde yani özelleştirme? Son olarak da bu pcye nasıl bir monitör iyi olur?
2k olabilir ama 1080p 240hz sorun olmaz yada 1080p 165hz özelleştirmeye gerek yok gibi yeni nesil oyunlarda sıfır sıkıntı çeker

KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2k olabilir ama 1080p 240hz sorun olmaz yada 1080p 165hz özelleştirmeye gerek yok gibi yeni nesil oyunlarda sıfır sıkıntı çeker
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Bir de rica etsem aynı sitede Pardus-6800 var bu ikisinin arasındaki farkın ne olduğunu açıklayabilir ve neden onu tercih etmemem gerektiğini söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
30K AMD ekran kartlı sistem alınmaz bence

İşlemciniz amd olsun ama ekran kartı nvidia olsun

Staybabe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Bir de rica etsem aynı sitede Pardus-6800 var bu ikisinin arasındaki farkın ne olduğunu açıklayabilir ve neden onu tercih etmemem gerektiğini söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.
Amd şuan 4070 den daha iyi sebebi ise güçlü performansı ha işin içine teknoloji girerse nvidia alır ama amd işlemci amd ekran kartı olunca yüksek performans veriyordu

KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Amd şuan 4070 den daha iyi sebebi ise güçlü performansı ha işin içine teknoloji girerse nvidia alır ama amd işlemci amd ekran kartı olunca yüksek performans veriyordu
Yok hocam o degil Elit-6800un bulundugu sitede gamin.gende Pardus-6800 var da onu sormustum

30K AMD ekran kartlı sistem alınmaz bence

İşlemciniz amd olsun ama ekran kartı nvidia olsun
Bir sistem önerir misiniz?

KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
KS

merhabalariyiaksamlar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Birisi ddr5 diğeri ddr4
Hocam acaba bunların arasındaki fark nedir? Nesil farkı mı? Nesıl farkıysa ne ifade ediyor?

Aslında bu sistem ddr5 olması açısından avantajlı
Bu ne gibi bir avantaj sunuyor?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri