Öneri 30K PC Toplama Önerisi (Mayıs 2023)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

İster Rami 16 yapıp sıvı soğutmayi 360 yapabiliriz bu şekilde

Ya da işlemci 7600x yapıp sıvı soğutma yi yine 360 koyup Rami 32 koyucaz aynı şekilde

Son düzenleme:
KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
7600x 360mm yapım o zmn

İster Rami 16 yapıp sıvı soğutmayi 360 yapabiliriz bu şekilde

hocam bunun mining yapılıp yapılmadığını anlamak icin ne ss ler vs. istemeliyim sahşbşndendr

bide 7700x gerçekten gerekli mi ? yani 600fps ten inmiyor kaç yıl götürür beni öyle bir sistem 360hz var 360fps yeteceğinden 7600x tercih edilebilri mi ?

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
5600x bile alabilirsin.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
asus olması daha cazibeli hemde 15k şuan eğer dediğiniz gibi ocak faturalıysa 5 4haziran akşamı alacağım . hocam sormasayıp sizin sistem nedir ?
Bende sistem yok knka 😃 laptop da yok

asus olması daha cazibeli hemde 15k şuan eğer dediğiniz gibi ocak faturalıysa 5 4haziran akşamı alacağım . hocam sormasayıp sizin sistem nedir ?
O zamana kadar diğer parçalarin fiyatları stokları ne olur bilemem önceden de sana söyledim paranı cebine köy hazır et öyle bakalım TR ekonomisi ile mücadele ediyoruz her gece fiyatlar değişiyor sen 2 hafta sonra alacaksın sanırım o zamana kadar çok şey değişir Zaten seçim sonrasına denk geliyor inşallah artmaz fiyatlar

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bende sistem yok knka 😃 laptop da yok

O zamana kadar diğer parçalarin fiyatları stokları ne olur bilemem önceden de sana söyledim paranı cebine köy hazır et öyle bakalım TR ekonomisi ile mücadele ediyoruz her gece fiyatlar değişiyor sen 2 hafta sonra alacaksın sanırım o zamana kadar çok şey değişir Zaten seçim sonrasına denk geliyor inşallah artmaz fiyatlar
para hazır bekliyor hocam

inş allah size güzel bi pc nasip eder :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
para hazır bekliyor hocam

inş allah size güzel bi pc nasip eder :)
Hazır bekliyorsa al geç hemen zam gelecek ben kendime bir şekilde alırım sistem taksitle biraz peşin vs ama ev ortamı şuan PC almaya müsait değil o yüzden alamıyorum inşallah zamanı gelince o da olur birkaç parçayı aldım taksitle onların ödemesi azalsın veya bitsin ondan sonra bakarız zaten PC olsada pek vaktim olmuyor 😄 hayırlısı olsun ya

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Hazır bekliyorsa al geç hemen zam gelecek ben kendime bir şekilde alırım sistem taksitle biraz peşin vs ama ev ortamı şuan PC almaya müsait değil o yüzden alamıyorum inşallah zamanı gelince o da olur birkaç parçayı aldım taksitle onların ödemesi azalsın veya bitsin ondan sonra bakarız zaten PC olsada pek vaktim olmuyor 😄 hayırlısı olsun ya
hocam 4060ti merak ediyorum 10k ya çıkarsa alırım

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524