Monitör dahil mi ?Merhaba daha önce hiç bilgisayar toplamadım o yüzden çok fazla bilgim yok. Toplam 30.000₺ bütçem var buna ekipmanlar da dahil. Yardımcı olabilir misiniz?
www.yamaxstore.com
EvetMonitör dahil mi ?
@CoLFX güzel öneride bulunmuş bende aynısını önerirdim.
hocam yamaxstore güvenilir mi alışveriş yapmak için monitör fiyat olarak iyide benimde ihtiyacım var![]()
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS 27.0 TUF GAMING VG27AQL1A 2560x1440 MONITOR
TUF Gaming VG27AQL1A Oyuncu Monitörü –27 inç WQHD (2560x1440), IPS,170 Hz (144 Hz'den yüksek), ELMB SYNC, Adaptive-sync, G-Sync uyumluluğuna hazır, 1 ms (MPRT), %130 sRGB, HDR Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 170 Hz (hız aşırtma ile) yenileme...www.yamaxstore.com
![]()
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siteyi bilmiyorum ama o model başka sitede satışta yok bütçemi artırırim diyorsan soylede bir monitör var ben bunu Alicamhocam yamaxstore güvenilir mi alışveriş yapmak için monitör fiyat olarak iyide benimde ihtiyacım var