Çözüldü 30K Sistem Toplama (19 Ağustos 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Neyi ikinci el alıyorsan al 3070Tİ veya 3090 gibi amd de eş değer olan kartları ikinci el almak delilik olur gidip monitör klavye fare m.2 demişsiniz onlarda bu kart fiyatları yanında çerez onları ikinci el almak gibi bir riske girilir ekran kartında yapılmaz . Ha diyelim ikinci el aldın 3090 oda ilk sahibinden olmasa bile garantili o kart bir sussa çipini bulamaz bulsan maliyeti pişman eder hadi garanti içi değişim değilde ücret iadesi dese onu da ilk sahibine yapar faturada ki isme gider geçmiş olsun hem karttan hem parasından olursun alacak arkadaş iyi dinlesin alacaksa ilk sahibinden alıp iletişimde olabilsin bu gibi durumlarda gerçekten yardımcı olacaksa parasını vermek ya da değişim kartı gelirse ona vermek gibi alsın yoksa ekran kartını ikinci elden almasın delilik zaten bana göre :)
sana göre delilikse delilik yapma zaten :) ben alırken her testi yaptırdım aldım furmark gpu_z testlerini yaptım açılmış mı açılmamış mı hepsi tertemiz çıktı ondan sonra bozulur bu benim deliliğim değil 1 yıl geçmiş aradan bu biraz şanssızlık arkadaşım teknosadan gidip iPhone aldı 7 k ya 2 gün sonra çalışmadı.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
sana göre delilikse delilik yapma zaten :) ben alırken her testi yaptırdım aldım furmark gpu_z testlerini yaptım açılmış mı açılmamış mı hepsi tertemiz çıktı ondan sonra bozulur bu benim deliliğim değil 1 yıl geçmiş aradan bu biraz şanssızlık arkadaşım teknosadan gidip iPhone aldı 7 k ya 2 gün sonra çalışmadı.
bana göre delilik dedim size deli demedim siz delilik olarak görmeyebilirsiniz . Yani 20k verip 3090 alsam bir sussa bin türlü sıkıcı iş ve riski de çok yüksek diyelim ki maddi olarak sıkmıyor sizi o zaman sorun yok şu aralar piyasada mining ten çok yorulmuş kart var ve insanlar ilk başlarda ucuz diye alıyordu şimdi yavaş yavaş bozulup alanın elinde kalıyorlar ilk fatura sahibini araki bulasın bulsanda bir para talep edemezsin çünkü adam sana bir şey satmamış bir sürü teferruat bazen değişimle alt model muadil ya da aynı kartı veriyorlar ama bazi servisler yine fatura sahibine yolluyor . Arkadaşınız İphone u kendi adına almış ve iade etmesi kolay hem kendi adına dediğine göre bir de İphone faturayı al servise git direk paranı verir öyle bir şirket sizinki de bir öneri tavsiye benimki de bu yüzden iş alacak arkadaşa kalmış iyi geceler dilerim.

B A R O X

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
bana göre delilik dedim size deli demedim siz delilik olarak görmeyebilirsiniz . Yani 20k verip 3090 alsam bir sussa bin türlü sıkıcı iş ve riski de çok yüksek diyelim ki maddi olarak sıkmıyor sizi o zaman sorun yok şu aralar piyasada mining ten çok yorulmuş kart var ve insanlar ilk başlarda ucuz diye alıyordu şimdi yavaş yavaş bozulup alanın elinde kalıyorlar ilk fatura sahibini araki bulasın bulsanda bir para talep edemezsin çünkü adam sana bir şey satmamış bir sürü teferruat bazen değişimle alt model muadil ya da aynı kartı veriyorlar ama bazi servisler yine fatura sahibine yolluyor . Arkadaşınız İphone u kendi adına almış ve iade etmesi kolay hem kendi adına dediğine göre bir de İphone faturayı al servise git direk paranı verir öyle bir şirket sizinki de bir öneri tavsiye benimki de bu yüzden iş alacak arkadaşa kalmış iyi geceler dilerim.
iPhone yi alan arkadaş mahkeme açtı bekliyor çünkü parayı vermek yerine tamire gönderdi adamlar al sana sıfır ? 20 k benim 2 aylık maaşım tabikide benim için az para değil ben 3060 ti yi 2. el aldım ama içi açılmamıştı bende öyle bir karttan bahsediyorum rastgele alan adam zaten delidir arada yakalıyorsun takip edersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri