kanka merak ettim neden takas yapıyosun büyük ekran sevmiyormusunMerhaba,
Casper Excalibur 31.5 inç 240 hz monitörüm var istanbul anadolu yakasında 24-27 arası takas yapmak isteyen var mıdır. Garantisi yok kutusu duruyor herhangi bir sıkıntısı yoktur
kanka resim falan atbilirmisinMerhaba,
Casper Excalibur 31.5 inç 240 hz monitörüm var istanbul anadolu yakasında 24-27 arası takas yapmak isteyen var mıdır. Garantisi yok kutusu duruyor herhangi bir sıkıntısı yoktur
telefonda olanlar bunlar akşam atarım yınekanka merak ettim neden takas yapıyosun büyük ekran sevmiyormusun
kanka resim falan atbilirmisin
kanka sen nerdensin resim varsa atarmısın başkatelefonda olanlar bunlar akşam atarım yıne
Kanka nasıl resim istiyorsun ekranın özel fotosunu mu atayımkanka sen nerdensin resim varsa atarmısın başka
kanka nerdensin sen monitörün sıkıntısı varmı ona göreKanka nasıl resim istiyorsun ekranın özel fotosunu mu atayım![]()
1259196289 sahibinden ilan numarası. Hiçbir sıkıntısı yok hocam istanbul ümraniyedeyim gelir bakarsın aktif kullanıyorum ben zatenkanka nerdensin sen monitörün sıkıntısı varmı ona göre
kanka bendeki 200hz 23.8 işini görürmü bide nasıl takas olucak kafa kafayamı1259196289 sahibinden ilan numarası. Hiçbir sıkıntısı yok hocam istanbul ümraniyedeyim gelir bakarsın aktif kullanıyorum ben zaten