Arkadaşlar çok pc işlerinden anlamadığımdan ve yanlış bisey yapmamak adına tekrar tekrar konu açmış oldum kusura bakmayın. Geçen ki konumdan farklı olarak taksit olayından vazgeçtim. Toplam 32K -1k daha zorunlu olursa esner- bütçem var. Mimarlık ve oyun için alacağım. En geç 1 1.5 haftaya sipariş etmiş olurum. Şimdi 2 farklı seçenek var önümde ya 3070li sistem iyi klavye mouse yada 3080 li kötü klavye mouse. 3070 in benim için 4 5 sene daha rahat gider diye tahmin ediyorum. Sizce ?
Kasa;
www.gaming.gen.tr
Monitör ;
www.gaming.gen.tr
Klavye ;
www.gaming.gen.tr
Mouse;
Kulaklık;
www.gaming.gen.tr
Kasa;
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Monitör ;
ASUS TUF Gaming VG32VQ1BR 31.5 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 165Hz yenileme hızına sahip 31.5 inç WQHD (2560×1440) 1500R oyuncu monitörüdür.
Klavye ;
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.
Mouse;
Kulaklık;
ASUS TUF Gaming H3 Gun Metal 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık (90YH028G-B1UA00)
TUF GAMING H3 PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için 7.1 çevresel ses, derin baslar, hafif tasarım ve hızlı soğuyan kulak yastıklarına sahip