32" Monitör Önerisi

Melkiadesk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar, uzun süredir 32" kavisli va panele sahip bir monitör kullanıyorum ve artık çift 32" yapmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Bu sefer görüntü olarak çok daha güzel, doygun renklere sahip ve düzgün bir monitör almayı düşünüyorum bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum.

Mevcut monitörüm: link

Almak istediğim monitörde aradığım özellikler ise: 32", curved, 165hz, 1ms, yükselip alçalabilen bir yapı.

Not: Mevcut monitörümün kontrast oranı 3000:1 ve 350cdm parlaklıktaki va panele sahip, bu sefer va değil, ips almak istiyorum da ips panellerde kavisli panel tipi çok az var. Bu yüzden aynı özelliklere sahip(3000:1 kontrast ve 350cdm parlaklık) bir ips panelin farkı görüntü ve renk olarak VA'dan çok mu farklı oluyor acaba?

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Arkadaşlar selamlar, uzun süredir 32" kavisli va panele sahip bir monitör kullanıyorum ve artık çift 32" yapmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Bu sefer görüntü olarak çok daha güzel, doygun renklere sahip ve düzgün bir monitör almayı düşünüyorum bu yüzden tavsiyelerinizi istiyorum.

Mevcut monitörüm: link

Almak istediğim monitörde aradığım özellikler ise: 32", curved, 165hz, 1ms, yükselip alçalabilen bir yapı.

Not: Mevcut monitörümün kontrast oranı 3000:1 ve 350cdm parlaklıktaki va panele sahip, bu sefer va değil, ips almak istiyorum da ips panellerde kavisli panel tipi çok az var. Bu yüzden aynı özelliklere sahip(3000:1 kontrast ve 350cdm parlaklık) bir ips panelin farkı görüntü ve renk olarak VA'dan çok mu farklı oluyor acaba?
Hocam 4k 2k falan fark eder mi?
Ve bütçeniz nekadar acaba

Yeni aldığım bir monitör var https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html
Curved değil fakat oldukça iyi bir monitör

KS

Melkiadesk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Yeni aldığım bir monitör var https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html
Hocam 2k tercih ediyorum, curvedi şu yüzden istiyorum çift monitör yapacağım ve birisi düz diğeri curved çok sırıtır ve göz yorar diye ikiside aynı tip olsun istiyorum. Bütçem 12bin civarı

Aslında tam bu tarz özelliklere sahip bir monitör arıyorum hocam 1.07 Milyar renk sayısı olan, dediğim gibi mevcuttaki monitörümden çok daha doygun ve güzel renklere ve görüntülere sahip bir monitör arıyorum.

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Hocam 2k tercih ediyorum, curvedi şu yüzden istiyorum çift monitör yapacağım ve birisi düz diğeri curved çok sırıtır ve göz yorar diye ikiside aynı tip olsun istiyorum. Bütçem 12bin civarı

Aslında tam bu tarz özelliklere sahip bir monitör arıyorum hocam 1.07 Milyar renk sayısı olan, dediğim gibi mevcuttaki monitörümden çok daha doygun ve güzel renklere ve görüntülere sahip bir monitör arıyorum.
Hocam şu şekilde bir monitör buldum fakat 34" o da 32 nin yanında biraz sırıtır ama yinede atayım dedim

KS

Melkiadesk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Özellikleri çok iyi gibi bugün benim elime 27" olan modeli geldi ips panel, görüntü ve doygunluk olarak oldukça iyiydi. Ama sanırım tuf modelleri yükselip alçalamıyor değil mi?
Evet bildiğim kadarı ile öyle maalesef :(

Aradığın kriterlerde monitör çok az knk değiştirebileceğin özellikler var mı?

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Bu monitör yükselip alçalabiliyormuş :D ips almayı çok isterdim ama ips olupta kavisli olan bir monitör bulmak çok zor :(
Evet bayağı baktım fakat çok az monitör var 😅 bakıyorum hâla bulursam tekrar atıcam hocam

Evet bayağı baktım fakat çok az monitör var 😅 bakıyorum hâla bulursam tekrar atıcam hocam
Bu da renk sayısı ve bit dışında fena değil gibi bir bakın derim,

Yükseklik ayarı yokmuş 😅😅

Son düzenleme:
KS

Melkiadesk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Bu da renk sayısı ve bit dışında fena değil gibi bir bakın derim,

Yükseklik ayarı yokmuş 😅😅
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri