3060 ekran kartım var uyumlu monitör önerir misiniz
Bütçem 3200tl
Bütçem 3200tl
3650tl aşar daha uygun önerebilir misinizLenovo G24-20.
Ürünü çoğunlukla GTI bilişim satıyordu ve onlar 3299 TL'ye satıyordu onlar yayından kaldırmış.3650tl aşar daha uygun önerebilir misiniz
Yeniden gelir miÜrünü çoğunlukla GTI bilişim satıyordu ve onlar 3299 TL'ye satıyordu onlar yayından kaldırmış.
Aşar ama yinede teşekkürler yeniden gelir mi3300TL ye satılıyordu satıştan kaldırılmış. Güzel monitördü fiyatıda uygundu ama bitmiş. Gigabyte G24F-2 alınabilir ama o da aşar galiba.
Hiç bilmiyorum. F/P bir monitördü çok güzel sattı ama satışın kapanması kötü oldu.Aşar ama yinede teşekkürler yeniden gelir mi
Samsunglarda Ghosting sorunu var diye biliyorum.Hocam bu iki monitör işinizi görür mü ?
![]()
Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.755,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.859,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede sorunsuz bir monitör bulabilirsek başımızın üstüne koymak gerekiyor Acer nasıldır eğer incelemeleri vs. güzelse alınabilir.Samsunglarda Ghosting sorunu var diye biliyorum.
Hiçbir fikrim yok fakat gelse iyi olur.Yeniden gelir mi
Asus tuflar nasılAcer nasıldır bende bilmiyorum ama bence çok zorda kalmadıkça GigaByte dan başka ürün alınmamalı.
Çok sorun olmaz benim için 3060la kullanılır mıVA panel olmasa iyi aslında.
Hocam VA almayın 200 TL yemeyin içmeyin Gigabyte G24F-2 alın.Çok sorun olmaz benim için 3060la kullanılır mı
Kabloyu en kötü bilgisayarcıda bulursun internette 65 70 belki orada daha uyguna bulursun .Hocam GIGABAYTE de display kablosu bulunmuyor displaysiz 144 hz veriyormuş o yüzden geri çekildim biraz açıkcası