3300 TL ye monitör önerisi?

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam bir de 165 Hz nasıl yapılıyor daha sonra anlatabilir misiniz?
İki ürün de üzmez. Kaliteli markaların kaliteli ürünler. Lenovo OC ile 165 hz çıkabiliyor. MPRT tepki süresinde Lenovo 0,5 daha iyi görünüyor. Benim kendi tercihim Lenovo olurdu. Rica ederim şimdiden hayırlı olsun.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
lenovoyu almanız çok daha doğru olur. Konu başında atmış olduğunuz VG247Q1A modelini kullanıyordum 2 haftadır, fakat VA olmasından kaynaklı aşırı çamur bir görüntüsü ve ghosting sorunu vardı. İade için ASUS'a götürdüm ve iademi kabul ettiler. Asla ama asla VA panel önermiyorum. IPS alın, evet glow sorunu olur belki ama her seferinde internette gezinirken gözümün acımasındansa arada sırada glow görmeyi tercih ederim.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
lenovoyu almanız çok daha doğru olur. Konu başında atmış olduğunuz VG247Q1A modelini kullanıyordum 2 haftadır, fakat VA olmasından kaynaklı aşırı çamur bir görüntüsü ve ghosting sorunu vardı. İade için ASUS'a götürdüm ve iademi kabul ettiler. Asla ama asla VA panel önermiyorum. IPS alın, evet glow sorunu olur belki ama her seferinde internette gezinirken gözümün acımasındansa arada sırada glow görmeyi tercih ederim.
Teşekkür ederim hocam Lenovoyu sipariş ediyorum 1 saat içinde inşallah.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri