33k sistem toplama

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam daha başlangıçdayım sketchup ile ilerisi için bilgi sahibi değilim ama bana dediklerini iletiyorum. En az 3060lı olsun dediler bazı programlar için önemliymiş ekran kartı bu kadarını söylediler.
Benim paylaştığım şekilde alabilirsin 32 gb 3070 işlemcisi iyi 32 gb olası da önemli.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam daha başlangıçdayım sketchup ile ilerisi için bilgi sahibi değilim ama bana dediklerini iletiyorum. En az 3060lı olsun dediler bazı programlar için önemliymiş ekran kartı bu kadarını söylediler.
Forumda render sistemi isteyenler işlemciyi ön planda tutmak istiyor genelde. Bende ekran kartı iyi olmalı diye biliyorum. En iyisi Çağdaş hocanın attığı gibi gözüküyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bütçe olsaydı işlemci biraz farkla yükseltilebilirdi. Daha iyi bir ikili yakalanırdı. Bütçe kısıtlı olduğu için Çağdaşın attığı sistem yeterli olur ancak ram eklemeye izin vermiyor ben girdiğimde. Ayrıca satın almayı unutmayın.
Herkese merhaba render çizim vb ve arada oyun için 3070ti 12400f bir sistem arıyorum.(3070 de olur). Piyasa da hazır sistem kalmamış. GG tr de vardı ama kalkmış hepsi. 4 gün sürem var. Eğer hazır çıkmazsa toplama almam gerekiyor. Kasa için 25k ayırdım ama ne kadar az olursa o kadar iyi. Ama bileşenler çok markasız olmasını istemiyorum. Ekran kartı ve anakartı asus istiyorum. Monitör olarak asus vg27aqz 2k ips olan var aklımda. 2k da klavye mouse için ayırdım. Hangi bileşenler uyumlu bilmiyorum. Bana sistem toplama da yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
İşlemci biraz daha yüksek olsun derseniz : https://www.gaming.gen.tr/urun/2008...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
i7 12700F - Arctic Liquid Freezer 240 veya 280mm sıvı soğutucu alabilirsiniz. 25k civarlarında bir toplam oluyor sanırım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Tamam diyip aşağıdan seçebiliyorsunuz hocam şimdi denedim.
Bütçe olsaydı işlemci biraz farkla yükseltilebilirdi. Daha iyi bir ikili yakalanırdı. Bütçe kısıtlı olduğu için Çağdaşın attığı sistem yeterli olur ancak ram eklemeye izin vermiyor ben girdiğimde. Ayrıca satın almayı unutmayın.

İşlemci biraz daha yüksek olsun derseniz : https://www.gaming.gen.tr/urun/2008...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
i7 12700F - Arctic Liquid Freezer 240 veya 280mm sıvı soğutucu alabilirsiniz. 25k civarlarında bir toplam oluyor sanırım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Evet bu sistemde iyiymiş 12700f yapılarak alınabilir.

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Hocam inceledim ama 3060ti seviyesinde istemiyorum. Sanırım 4 gün içinde hazır sistem çıkmaz ise çağdaş hocamın sistemini alacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam yordum seni de ama dediğiniz gibi eğer başka hazır sistem çıkmaz ise jahrein hazır sistemi alacağım. Teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim, jahreini al stoklar bitmeden. Tabi dediğimiz değişiklikleri yaparak.

Anakart = b660
Ram = gskill 32gb 3600mhz
Kasa = istersen cooler master td 500 istersen thermalthake
Ssd = samsung 980pro

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    60 KB · Görüntüleme: 4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri