Soru 3499 TL Ye Bu Mouse Alınırmı

Kadiir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba mouse alacağım biraz bakındım 3499 tl ye Fantech helios II pro mouse buldum gri sarı renk sizce alınırmı parasına değermi şekli tam istediğim gibi

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
898
Fantech helios II pro birebir kullanıcı olmayabilir. Bu durumda, tavsiye veya ne tür handikapları var ancak uzun süreli kullanıcılardan gelebilir..

Bu modeli ve hatta kablosuz mouse kullanmamış biri olarak ancak şu şekilde tavsiye ve kullanıcı deneyimleri açısından kaynak verebiliyorum.
İş biraz da size düşücektir araştırma açsından...

Öncelikle eğer rastlarsanız ki orta tekerlek problemi ve bağlantı sorunları ciddi oranlarda belirtilmişse vazgeçmniz yönündedir. Tek başına ortatekerlek problemi bile atıl duruma düşürürür.

''Fantech helios II pro review''
şeklindeki armalar ki en faydalı olabilecek kullanıcı deneyimi açısından REDDİT ten gelecektir.

Reddit · r/MouseReview
30+ yorum · 2 yıl önce

The Fantech Helios II Pro has potential to be a great mouse. I see no flaws with the design, the performance, the components they've used, or ...
www.reddit.com sitesinden Fantech helios II pro review
Artıları ve eksileri: Good tactility to them ⋅ Battery life indicator doesn't show a numerical value ⋅ Tüm listeyi göster
Fantech Helios 2 pro xd3v3 review.
62 yayın
19 Kas 2023
Fantech Helios 2 Pro S Review
23 yayın
2 Tem 2024
www.reddit.com alanından daha fazla sonuç

---------------------------------------

3499 tl fiyat kablosuz...
Diğer alternatifler, eğer kablolu da gidebilirim derseniz ki 1000-1300 TL civarında gittiği yere kadar giderim.
1.5 2 yıl veya daha fazla , artık ne kadar dayanırsa...

Simetriklerden:
Razer cobra
Glorious Model O serileri
HyperX Pulsefire serileri...

değerlendirebilirsiniz....

​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri