tek siteden toplamak cok PAHALIYA denk gelir ve genellikle montajı b*ktan olur. islemcini sogutucu yok kullandıgın psu ve kasa denk gelecek mi ve psu o sisteme emanet edilemezBütçeme uygun olarak sistem arıyorum bu sistem sizce nasıldır
13400f icin sıvı sogutma gerekmez artic dou kule tipi sogutucu yeterlidir4070 ti için bu kasa ve psu kötü olmuş. Ayrıca iyi bir sıvı soğutma da olmalı
Kendim toplamayı becerememtek siteden toplamak cok PAHALIYA denk gelir ve genellikle montajı b*ktan olur. islemcini sogutucu yok kullandıgın psu ve kasa denk gelecek mi ve psu o sisteme emanet edilemez
@yunusx36 sizlere sistem toplar alırsınız parcaları alır gidersiniz bir bilgisayarcıda temiz sekilde toplarsınızKendim toplamayı beceremem
Bu bütçeye önerin varmi hocam tek tek al dedgin ürünlerHocam parani çöpe atma yahu. Kendin beceremesen de parçaları bilgisayarciya götürür 10 dk da hallettirirsin . Hem pahali olmus hem bazi parçalar çöp
Demek istediğim bu bütçelere çıkıyorsam sıvı soğutma da alırım. Çünkü ekran kartı güçlü ileride 4 k performans için işlemci yükseltip tekrar bi sıvı soğutma aramam. 35 k para verip de sıvı soğutmasız sistem yapmam yani13400f icin sıvı sogutma gerekmez artic dou kule tipi sogutucu yeterlidir
Bu bütçeye önerin varmi hocam tek tek al dedgin ürünler