Merhabalar. Geçende 35000 TL bütçem olduğunu, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcileri bekleyip beklememem gerektiğini sormuştum sizlerde değerli cevaplarınız ile bana yardımcı olmuştunuz beklememe kararı aldım. Bunun sonucunda sistemi toplayacağım. İşlemcimi Ryzen 7 5800X3D olarak, ekran kartımı ise Rog Strix Rtx 3070 Ti olarak belirledim. (Nvidia'nın yazılımları ve teknolojisi daha çok hoşuma gidiyor bu sebeple AMD ekran kartı almayı düşünmüyorum.) Anakartı ise Rog Strix B550 olarak belirledim.
Sizlerden ricam bana kaliteli Ram, M2 SSD, PSU, sıvı veya hava soğutucu ile hava akışı ve malzeme kalitesi güzel mesh panel bir kasa tavsiyelerinde bulunmanız. RGB olursa parçalar daha memnun kalırım.
Not: Elimde şuan Xbox Series S var ve bunun sonucunda Asus Tuf Gaming 27" 2k 170 Hz 1 MS ıps panel monitörüm var. Monitör tavsiyesine gerek yoktur.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İyi forumlar.
Sizlerden ricam bana kaliteli Ram, M2 SSD, PSU, sıvı veya hava soğutucu ile hava akışı ve malzeme kalitesi güzel mesh panel bir kasa tavsiyelerinde bulunmanız. RGB olursa parçalar daha memnun kalırım.
Not: Elimde şuan Xbox Series S var ve bunun sonucunda Asus Tuf Gaming 27" 2k 170 Hz 1 MS ıps panel monitörüm var. Monitör tavsiyesine gerek yoktur.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İyi forumlar.