35.656 TL RTX 3070 Ti İnventus Hazır Sistem Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Genellikle alınmaz pahalı 3080 ti veya 3080 dizilir o paraya dediler yine de daha fazla kişiye sormak istedim.

1652267188569.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu paraya 3080 veya 6900XT li kasa dizilir doğru demişler.
Genellikle baktığımda sistemin parçaları kötü oluyor. Gamegaraj da buldum mesela atayım bir de siz göz atın lütfen
sıvı soğutucusu msi'yı araştırdığımda çok fazla sorun yaşayan olmuş

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
Genellikle baktığımda sistemin parçaları kötü oluyor. Gamegaraj da buldum mesela atayım bir de siz göz atın lütfen
O kadar kötü değil aslında yani ram ve ssd giriş seviye ürünler olsada sorun çıkaracağını zannetmem. Ekran kartı markasınında palit olmasından dolayı sisteme pek sıcak bakmıyorsanız palit kötü bir marka değildir merak etmeyin.

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
O kadar kötü değil aslında yani ram ve ssd giriş seviye ürünler olsada sorun çıkaracağını zannetmem. Ekran kartı markasınında palit olmasından dolayı sisteme pek sıcak bakmıyorsanız palit kötü bir marka değildir merak etmeyin.
biliyorum palit gayet iyi teşekkürler yorumlarınız için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sistem gayet başarılı hiçbir sorunu yok. Sadece SSD diski MSI modele yükseltin ve soğutucu 280mm olana ve böyle alın.

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu sistem gayet başarılı hiçbir sorunu yok. Sadece SSD diski MSI modele yükseltin ve soğutucu 280mm olana ve böyle alın.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sıvı soğutucu olarak msi almak mantıklı değilmiş. Yarın inşallah gamegaraj ve itopya'ya gidip hazır sistem de ki parça değiştirme oluyor mu? diye sormaya gideceğim. https://www.itopya.com/teknoseyir-maxi_h18436 bu sistemde de 5800x3d ekleyebilirsem çok güzel olacak gibi. https://www.techpowerup.com/292806/...-360r-and-240r-coolers-hit-by-a-blockage-flaw
Ek olarak: Gamegaraj'da ki sistem de anakartı yükseltmek mantıksız mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cevabınız için teşekkür ederim. Sıvı soğutucu olarak msi almak mantıklı değilmiş. Yarın inşallah gamegaraj ve itopya'ya gidip hazır sistem de ki parça değiştirme oluyor mu? diye sormaya gideceğim. https://www.itopya.com/teknoseyir-maxi_h18436 bu sistemde de 5800x3d ekleyebilirsem çok güzel olacak gibi. https://www.techpowerup.com/292806/...-360r-and-240r-coolers-hit-by-a-blockage-flaw
Ek olarak: Gamegaraj'da ki sistem de anakartı yükseltmek mantıksız mı?
Seçenek olmadığı için mecbur o MSI ürünü önerdim yoksa bende önermezdim o soğutucuyu.

İtopya üzerindeki sistem bence çok başarılı değil 5800XD konulsa bile fiyat yükselecek ve hazır yerine toplama daha doğru olur o fiyata.

Son olarak GameGaraj sistemdeki anakart iş görür değişime hacet yok ama değiştirmeye değecek seçenek yok listede. Diğer MSI ürünler daha iyi değil ki + bir bütçe verin. Farklı ürünle değişime açıklarsa başka bir ürün ile değiştirebilirsiniz. B550 dolu bir anakart veya X570S yongasına sahip bir anakart olur.

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
1652376714156.png

Seçenek olmadığı için mecbur o MSI ürünü önerdim yoksa bende önermezdim o soğutucuyu.

İtopya üzerindeki sistem bence çok başarılı değil 5800XD konulsa bile fiyat yükselecek ve hazır yerine toplama daha doğru olur o fiyata.

Son olarak GameGaraj sistemdeki anakart iş görür değişime hacet yok ama değiştirmeye değecek seçenek yok listede. Diğer MSI ürünler daha iyi değil ki + bir bütçe verin. Farklı ürünle değişime açıklarsa başka bir ürün ile değiştirebilirsiniz. B550 dolu bir anakart veya X570S yongasına sahip bir anakart olur.
Müsaitseniz ilgilenirseniz sevinirim. Kendi gamegaraj ve itopya mağazalarına gidip konuştuk kendileriyle, itopya hazır sistemde değişiklik yapamadıklarını söyledi, gamegaraj ise sıvı soğutucu da değişiklik yapabiliriz dediler ki zaten şimdi siteye girdiğimde öyle bir özellik getirmişler sağ olsunlar. Anakartı da değiştirebilirler mi diye sorabiliriz. Hangi anakartı öneriyorsunuz bütçemiz 37kyı geçmeyecek şekilde olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Anakart bildiğim kadarıyla m2 slotu 2 tane olması lazım daha sonrasında samsungun 1 tblık ssdlerini taksam olmuyor mu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart kötü değil sadece listedeki diğer modellere yükselmeye gerek yok. Aralarında fark yok yükselmeye değecek. Listede o 3 anakarttan başka model olsa değerlendirilebilirdi ama ASUS X570-P kalsın sorun yok.

M.2 disk desteği için ASUS X570-P anakartında 2 M.2 disk desteği var marka model fark etmiyor PCIe 3.0 veya 4.0 M.2 diskler kullanılabilir.

Bütçe artmıyorsa aşağıdaki önerdiğim gibi M.2 diski MSI modele düşürüp veya NETAC N930E 1TB modele düşürüp alabilirsiniz.

ekran-alintisi-png.932

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Anakart kötü değil sadece listedeki diğer modellere yükselmeye gerek yok. Aralarında fark yok yükselmeye değecek. Listede o 3 anakarttan başka model olsa değerlendirilebilirdi ama ASUS X570-P kalsın sorun yok.

M.2 disk desteği için ASUS X570-P anakartında 2 M.2 disk desteği var marka model fark etmiyor PCIe 3.0 veya 4.0 M.2 diskler kullanılabilir.

Bütçe artmıyorsa aşağıdaki önerdiğim gibi M.2 diski MSI modele düşürüp alabilirsiniz.

ekran-alintisi-png.932
Sakın beni yanlış anlamayın lütfen sadece bilgisizlikten soruyorum. NZXT sıvı soğutucusundan daha iyi miydi cooler master ben de öyle biliyorum tabi yine de sormak istedim emin olmak adına ve dediğiniz gibi alıyorum daha sonrasında da ssd samsung 1tb alıp 2. slota takmayı düşünüyorum. ayrıca teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sağ olun

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Bütçe artmıyorsa aşağıdaki önerdiğim gibi M.2 diski MSI modele düşürüp veya NETAC N930E 1TB modele düşürüp alabilirsiniz.

ekran-alintisi-png.932
Yeni gördüm
1652378141932.png
alabiliyorum ama 1800/1500 yetersiz değil mi sizin düşünceniz sanırsam 500gb olmasındansa 1tb olsun 1800/1500 olsun yeterli sanırım ben de şu an öyle düşünüyorum ama markayı ilk defa duyuyorum sıkıntı çıkarmasın

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıvı soğutucular için aralarında ciddi bir fark yok. Boşa para harcamayın. Kalite olarak listede kötü ürün yok zaten MSI R serisi hariç.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yeni gördüm Ekli dosyayı görüntüle 937 alabiliyorum ama 1800/1500 yetersiz değil mi sizin düşünceniz sanırsam 500gb olmasındansa 1tb olsun 1800/1500 olsun yeterli sanırım ben de şu an öyle düşünüyorum ama markayı ilk defa duyuyorum sıkıntı çıkarmasın
Marka güvenilir markalardan birisidir. 1800/1500MB/s eğer SSD disk odaklı bir iş yapmıyorsanız fazla fazla yeterli. Kapasiteyi arttırmış olursunuz. Zaten ileride disk eklemesi yapacağım dediniz.

Marka sitesi : https://www.netac.com/ - 1999 kuruluşlu bir firmadır ve başarılıdır.

KS

lilnumb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Marka güvenilir markalardan birisidir. 1800/1500MB/s eğer SSD disk odaklı bir iş yapmıyorsanız fazla fazla yeterli. Kapasiteyi arttırmış olursunuz. Zaten ileride disk eklemesi yapacağım dediniz.

Marka sitesi : https://www.netac.com/ - 1999 kuruluşlu bir firmadır ve başarılıdır.
Anladım çok sağ olun teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri